Barcelona, ciutat de la ciència



(Font: www.bcn.es/biblioteques)

Barcelona commemora el centenari del premi Nobel atorgat a Santiago Ramón y Cajal posant en marxa un ampli programa cultural amb el nom Barcelona Ciència 2007, el qual posa un accent especial en el vincle entre les ciències, la cultura i la societat. A més, aquest programa té com a objectiu divulgar la ciència que es fa a la ciutat i facilitar que estigui present arreu: als centres cívics, als centres educatius, als centres culturals,... Enguany també es commemora el centenari de la creació de l'Institut d'Estudis Catalans i el de la Junta de Ampliación de Estudios, institució precursora del Consejo Superior de Investigaciones Científicas (CSIC).

Amb motiu d'aquest programa cultural, Biblioteques de Barcelona us proposa un passeig per la ciutat per tal de conèixer diverses disciplines científiques i com aquestes han anat sorgint a través de la història de Barcelonat.

Aquest itinerari proposa un recorregut des de Ciutat Vella fins a la nova façana marítima, tot mostrant espais que han estat testimoni de petits i grans descobriments, tots ells relacionats amb la disciplina científica i un motiu històric diferent.

Amb la participació d'un actor i dels assistents a l'itinerari per tal d'acostar a tothom esdeveniments científics i tecnològics que tenim molt a prop, però que sovint passen desapercebuts i que han donat a Barcelona part del seu caràcter i la seva fesomia.

+ informació:

* Tots els dissabtes al matí, a partir del 3 de febrer. De 10 a 13:30h. Cada dia es farà el mateix itinerari.Explicacions de: Núria Pujol i Margarida Mas

* Lloc de trobada: Casa de l'Ardiaca (Plaça Nova). Inscripcions a la Biblioteca de Sant Pau i Santa Creu, i val 8 euros.


Related Posts with Thumbnails
El blog no-oficial dels estudiants BiD!
.
.

Cerca!

Carlota Abad
Laura Jurado
Virgínia Martínez
Eli Ramirez
Inma Tortosa
Albert Ventura
Enric Zapatero



Enllaços amics