Llibres frikis i Setmana del llibre infantil.

.

Com van els exàmens?

Avui us posem una altra aportació de la Marta Reyes (diplomatura). Es tracta de dues edicions en llatí de dues obres molt famoses:


(bibliotecosas.blogia.com)


I es que de llibres curiosos i frikis n'hi ha a per tot arreu, i a vegades val la pena comprar-los i conservar-los i admirar-los :D

*Per cert, ja que parlem de llibres, recordeu que del 26 de Gener al 4 de Febrer s'està celebrant a Barcelona la "Setmana Internacional del Llibre Infantil i juvenil = Internationale Kinder-Und Jugendbuchwoche", al CCCB.
.

Al tríptic oficial han posat el títol en dos idiomes perquè com que ara a l'Octubre Catalunya serà la convidada de la Fira del Llibre [Buchmesse] de Frankfurt, doncs ara toca fer una mica de amiguisme, com ja van fer al II Saló del LLibre. L'acte està organitzat per diferentes entitats, una d'elles l'Institut Alemany de Barcelona, Goethe Institut.

De fet, és una gran oportunitat per Catalunya. La Fira del llibre de Frankfurt és una de les més importants del món (o és la més important? I don't know!). I sempre havien convidat a països i és la primera vegada que conviden a una cultura com a tal. Aquest 2006 va ser la India, i tot Frankfurt és va dedicar a potenciar-ho: Els centres comercials rollo "Corte Inglés" tenien aparadors dedicats a tal país, i fins i tot van nar nens de la India a fer obres de teatre (en indio) a escoles de Frankfurt. Curiós, oi?



I sabeu que a Frankfurt hi ha una biblioteca catalana? Bé, això ja ho deixem per algun altre dia! [Haurem d'inciar l'apartat "biblioteques del món"]

Que vagi be!




Related Posts with Thumbnails
El blog no-oficial dels estudiants BiD!
.
.

Cerca!

Carlota Abad
Laura Jurado
Virgínia Martínez
Eli Ramirez
Inma Tortosa
Albert Ventura
Enric Zapatero



Enllaços amics