Nova secció!

.
Estrenem secció! Com en tots els àmbits professionals, fa il·lusió veure la teva faceta reflexada al cinema, a la televisió, a la música... Qui sap si molts de nosaltres no hem decidit el que volíem ser de grans fascinats per algun personatge de ficció al qual admiràvem? Per això, al blog dels dijous no volem ser menys, i volem fer una repassada, que intentarem que sigui setmanal i fins que ens quedin personatges per explotar. Recordeu que podeu enviar-nos a blogdeldijous@hotmail.com les vostres suggerències sobre bibliotecaris famosos de ficció! (i si us animeu, escriure l’article!). Bé, així doncs, estrenem amb tots els honors la nova secció:

Bibliotecaris famosos!!! (de ficció!)

Bibliotecari #1


Nom: Rupert Giles
Nacionalitat: Britànic
Conegut per: ser el bibliotecari de capçalera de la caçavampirs més famosa del món

Si preguntèssiu quin és el bibliotecari de ficció al qual el biblioboy voldria assemblar-se, aquest seria en Rupert. Potser pel seu tarannà, per ser tan seriós i ordenat amb la seva feina, pel seu marcat accent britànic... tot i que el que realment atreu d’aquest personatge és el fet de poder compaginar aquesta feina amb la de vigilant de la caçavampirs. Ell l’entrena física i mentalment, per a lluitar contra els innumerables monstres que surten setmana rere setmana de la Boca de l’Infern©. Ningú coneix millor les raçes de dimonis, les llengües ancestrals i, per suposat, ho troba tot sense la CDU. Si coneix dotzenes de idiomes infernals, com necessitarà la CDU!


Mai l’hem vist catalogar, ja que suposem que deu ser força difícil trobar l’editor d’un llibre d’una altra dimensió, o saber si els propis dimonis tenen ISBN o algun codi similar...

La biblioteca de la sèrie Buffy The Vampire Slayer és utilitzada com a centre de reunions per a lluitar contra el mal. Molts cops en resulta l’escenari d’aquestes lluites, fet que evidencia que ni l’alumnat ni el professorat es prodiguen molt per aquella zona. A més, la biblioteca de la High School de Sunnydale, Califòrnia, pot tenir l’orgull de ser la única biblioteca escolar amb una Boca de l’Infern© pròpia!

Actualment, en Giles es troba a Europa, després de salvar el món en l’últim apocalipsi ocorregut a Sunnydale. Juntament amb la Buffy, s’encarrega d’entrenar als milers de caçavampirs que hi ha al món. Esperem que en un futur pròxim, en Rupert es retiri de la dura feina d’heroi i torni al lloc on es sent més segur: les biblioteques.

Incloem un vídeo del capítol musical on, a més de combatre el mal, catalogar i fer prèstecs, en Giles canta i no ho fa gens malament! Bibliotecari 4X4!



6 comentaris:

Anònim 15 de gener, 2007 23:18  

Jjaja que bo el librarian tirant-li ganivets a la bufi mentre li canta una cançó mona xD

Unknown 15 de gener, 2007 23:56  

Jo per una altra setmana proposo el bibliotecari de la saga Mundodisco, el ximpancé, jajajaja.

Unknown 15 de gener, 2007 23:58  

Per cert:

Infernal Standard Book Number: 666-4563-X

Eli Ramirez. 16 de gener, 2007 18:20  

biblioboy, estic provant i aquesta nova "interficie" no s'adapta bé al internet explorer. Almenys als pc's de la feina...
Amb Firefox em quadra millor. Algu més ho ha provat?

Unknown 17 de gener, 2007 16:39  

A mi m'agrada més que l'anterior. Pel que fa a lo del IE, ho he provat ara i a mí al menys se'm veu igual.

De totes formes: Firefox wins!

Anònim 23 de febrer, 2007 15:35  

siusplau, cal renovar aquesta secció, voto, com en jordi per incloure el bibliotecari de la universitat màgica del mundodisco ... ooooook

Related Posts with Thumbnails
El blog no-oficial dels estudiants BiD!
.
.

Cerca!

Carlota Abad
Laura Jurado
Virgínia Martínez
Eli Ramirez
Inma Tortosa
Albert Ventura
Enric Zapatero



Enllaços amics