Varies coses


Comencem la segona quinzena de l'any amb varies coses!


1. Ja ha sortit el nou número de la revista BID [Textos universitaris de biblioteconomia i documentació]. Mirant-lo aixi per sobre, ens ha cridat l'atenció l'article "50 Idees per sorprendre des de la biblioteca pública", concretament la idea número 44:


"OFERIU TAMBÉ VIDEOJOCS"


Però no videojocs del Pingu ni del Aprende inglés con Pipo. No! Volem jocs actuals, volem jocs de la Wii, de la PS, la DS o XBOX, això si que estaria be ;) Videojocs a la biblioteca!


(A la foto podem veure nens jugant a la pley en una biblioteca pública de qui sap on)

2. La Biblioteca de Collserola Josep Miracle torna a obrir. Ja estan acabades les obres de millora de l'edifici de la Biblioteca Collserola Josep Miracle. Passat aquest petit període, la biblioteca torna a obrir les seves portes dilluns 15 de gener, amb el seu horari habitual. (font: www.bcn.es/biblioteques)

3. També demà dilluns, a la facultat, "Seminari obert sobre repositoris i open access", a les 10:30h a l'aula 206. Es farà in english, a càrrec de Thomas Krichel.

4 comentaris:

Unknown 14 de gener, 2007 23:15  

Hey, hola hola!

Jo també m'he fixat en l'aparició del nou número de BiD. De fet, també ho he comentat al Lluna Negra. Els articles que més m'han cridat l'atenció són el primer (el de Tribuna), perquè està escrit pel Miquel Barceló (editor de llibres de ciència ficció!) i el que comenteu vosaltres de les biblioteques públiques. És molt molt bo :)

I també hi ha una experiència de la directora de la biblioteca de Sant Joan Despí, aquella senyora que va venir a classe de Recursos i Serveis en Unitats d'Informació a fer una xerrada. La bibliotecaria de capçalera de la Concha, vamos XD

Fins demà biblioamics!

Eli Ramirez. 15 de gener, 2007 00:10  

jeje. Si ja ho he vist, vamos, perquè el BID ha sortit ara, que sino, ja tindriem un altre lectura per llegir al dossier de la Conxa.
Tb està be el de l'ensenyament de BD a UK
Haurien de ser totes les assignatures iguals a qualsevol pais de la UE, aixi tots els erasmus convalidarien millor les assignatures ¬¬
:)

Unknown 15 de gener, 2007 21:52  

Doncs no l'he llegit, aquest que dius d'UK. L'hauré de mirar a veure què tal. Qui ho hagués dit fa dos anys que acabaria interessant-me pels articles de BiD XDDDDDD

És molt lol XD

Anònim 16 de gener, 2007 10:37  

i tant lol

:lol: xD

Related Posts with Thumbnails
El blog no-oficial dels estudiants BiD!
.
.

Cerca!

Carlota Abad
Laura Jurado
Virgínia Martínez
Eli Ramirez
Inma Tortosa
Albert Ventura
Enric Zapatero



Enllaços amics