Bibliojocs! Estones menys avorrides!

.
Ja hem arribat als 2000!!! Bon cap de setmana a tothom!

Suposo que com que és un nou semestre i encara no hi ha molta feina, us avorriu i no sabeu que fer (xD! juas!). Per això us hem preparat una selecció dels millors bibliojocs:

1. Biblioscategoris


.
Aquest joc va sorgir l'altre dia i la veritat és que dóna per molt...

Es tracta de jugar com es juga al Scattergories normal: s'estableixen unes categories i es tria una lletra, i a partir d'aqui, es va omplint la graella.

Nosaltres us hem posat alguns exemples, tal com vam jugar nosaltres, però podeu fer variacions. Les normes però, són bàsiques:

* El 1er que acaba diu STOP i tots els altres deixen d'escriure
* 10 punts per a cada resposta inèdita, 5 punts per a cada resposta repetida

A partir d'aqui, decidiu vosaltres si accepteu puplo o no com animal aquàtic. Amb la d, assignatura? Descriptiva, catalogació. (^^!)

ALTRES JOCS TROBATS A INTERNET (n'hi ha milers, hem fet selecció!)


2. El joc de la CDU: Et va dient coses i has de dir més o menys a quina franja de números pertany (està en anglès). He fallat en la dels animals de granja ¬¬ ... perquè no estan al 5 amb tots els altres animals? ¬¬

3. True o false?: Demostreu el que sabeu en aquest repertori de preguntes.. (atenció perquè les respostes equivocades resten!)

4. Posa els llibres al seu lloc: Aquest és bastant cutre, podeu utilitzar-lo pels vostres germans petits (plataforma pq els nens posin els llibres bé!) jjejejej

Bé, n'hi ha molts més, i justament els millors i més currats ara no els trobo. Algú podria pasar-nos el link del joc que van fer (fa poc crec) les biblioteques de Madrid? Havies de calcular amb el ratolí la distància d'un carro de llibres i fer que l'usuari encertés amb el llençament ! També per la xarxa corre un joc d'anar recollint llibres que cauen dels prestatges, com els antics jocs de la Nintendo...

Algun dia farem una segona part amb més biblio-jocs!

be friki my friend!

.

4 comentaris:

Anònim 25 de febrer, 2007 10:31  

Sisisis si es que lo digo siempre, todos llevamos un friki dentro, lo del juego del "Biblioescatergories" fué lo mejor del dia nos lo pasamos muy bien. Quiero la revancha e xD

Anònim 25 de febrer, 2007 12:37  

jajajaaj no em guanyaràs xD!

Anònim 26 de febrer, 2007 19:33  

Al 59 hi ha els animals, ordenats segons la taxonomia zoològica: els animals de granja no són un gènere, família o espècie. Si parla d'animals de granja, parla de granges i explotacions ramaderes, etc. i això serà al 63. Per això va al 6. És com les plantes, que van al 58, però el conreu o la jardineria, o la classificació de les plantes segons criteris diferents al taxonòmic, van al 63.

Eli Ramirez. 27 de febrer, 2007 08:03  

O_O gràcies!
:)

Related Posts with Thumbnails
El blog no-oficial dels estudiants BiD!
.
.

Cerca!

Carlota Abad
Laura Jurado
Virgínia Martínez
Eli Ramirez
Inma Tortosa
Albert Ventura
Enric Zapatero



Enllaços amics