El repte dels divendres


Tota generació bibliotecària dels últims anys coneix i potser ha participat en el concurs que, cada divendres, ens engrescava en la recerca exhaustiva d'informació. Tant d'èxit té, que el repte de divendres augmenta en nivell, però també en recompenses: el principal atractiu (però no l'únic!) és el sorteig d'un ordinador portàtil entre els encertants de tres o més edicions, així que ja sabeu què fer.

Ara, el repte dels divendres té el seu propi dossier, on trobareu tota la informació relacionada amb el concurs. Caldrà entrar a la carpeta de la setmana, on hi trobareu la pregunta i el premi, que cada setmana és un lot de llibres diferent. També el fòrum del concurs está a la vostra disposició, per a qualsevol consulta que tingueu.

Us recomanem que hi participeu, com a mínim un cop, per a provar-ho, és molt agraït comprovar com la teva cerca obté resultats... I així tots potenciem l'investigador que portem dins.

Com veieu, tenim biblioactivitats per tota la setmana: el full i el blog del dijous, el repte del divendres... Apa que us queixareu!

PD: Us recordem que aviat tindreu fotos del Making Of de les fotos de la orla! Estigueu atents...

Related Posts with Thumbnails
El blog no-oficial dels estudiants BiD!
.
.

Cerca!

Carlota Abad
Laura Jurado
Virgínia Martínez
Eli Ramirez
Inma Tortosa
Albert Ventura
Enric Zapatero



Enllaços amics