Canon bibliotecari

Comencem aquest cap de setmana amb una aportació:

Almudena Borrego ens ha escrit per informar-nos que s'ha aprovat el canon de pagament de drets d'autor a les biblioteques. O sigui, els usuaris no pagaran, però les biblioteques si.

En aquesta web ho expliquen tot: http://noalprestamodepago.org/

114 Escriptors ja hi han firmat en contra (Lucia Etxebarria, Rosa Regàs, Jose Luis Sampedro, Sierra i Fabra, entre d'altres)

Els usuaris de bibliotques podeu descarregar-vos la postal anti-canon i fer-la arribar per mostrar el vostre desacord [punxeu]

* Són ja bastants els països que hi estan en contra, per exemple, Itàlia [país agermanat amb aquest blog jajajajaj] http://www.nopago.org/



Ja està bé gent! Que al final ens cobraran fins i tot per respirar! No és just! La SGAE fa que els cd's i dvd's verges valguin més que un carro de la compra plè fins a dalt per poder menjar tota la setmana. Ho veieu normal? I ja de pas, quina vida ens espera? Com comparem un pis amb aquests preus? Quants estudiants de la facultat no arribem a finals de mes? Jo crec que els nens petits haurien de començar ja a fer una guardiola per comprar-se un pis quan siguin grans,,, amb lo que guanya un català de mitjana, només ens podem permetre un pis de segona mà a la Mina, en un vuitè pis sense ascensor, sense calefacció ni gas natural (tot de gas butà, a punt d'explotar), distribució espacial pèsima, mobles carcomidos plens de foradets i vistes al pati interior. Ah! I 60 anys d'hipoteca, clar! Pos no! Nos ens deixem estafar!


Compreu dvd's sense canon!

bibliogirl & biblioboy

pd. Hem posat una nova secció de fotologs. Si ets estudiant de biblioteconomia i tens un fotolog, fes-nos arribar la direcció per incloure'l!

1 comentaris:

Anònim 25 de març, 2007 18:53  

Al fnac una tarrina de 25 dvd's de marca bona et costen 39.95
(www.fnac.es)

--> Uns metres més enllà (on hi ha totes les botigues d'informàtica), aquests mateixos dvd's verges costen 9.95

De veritat que us sobren 30 euros?

Related Posts with Thumbnails
El blog no-oficial dels estudiants BiD!
.
.

Cerca!

Carlota Abad
Laura Jurado
Virgínia Martínez
Eli Ramirez
Inma Tortosa
Albert Ventura
Enric Zapatero



Enllaços amics