Help! We need somebody!


Bé, tenim un petit problema.


Aquest blog va nèixer amb una intenció d'agrupar tot el que succeeix a la nostra petita Facultat, des del primer que entra per la porta al setembre fins al que es gradua després de 15 anys fent la carrera.


És evident que, al ser de la promoció que va començar al 2004 (no ens atrevim a posar data de finalització), una part majoritària de les nostres entrades tracten dels que actualment cursem tercer.


Per això mateix, volem fer una crida seriosa i real a tots aquells alumnes de 1r, 2n i de llicenciatura que ens llegeixen, els hi agrada el blog (o no) i volen participar de debó. Nosaltres agraïrem eternament aquestes col·laboracions, no perquè siguem uns mandrosos, sinó perquè volem que aquest blog sigui un fòrum plural en el qual s'expliqui tot.


Així doncs, recordeu el nostre mail: blogdeldijous@hotmail.com, i no dubteu a enviar-nos la vostra opinió i, sobretot, informació sobre el què passa a les classes de primer i segon, redactant-ho si voleu i firmat al vostre nom, o donant-nos la informació perquè la reproduïm aquí.


Volem redactors de tots els cursos i totes les classes, per unificar una mica més aquesta, la nostra Facultat.


Esperem respostes!!



Biblioboy & Bibliogirl

Related Posts with Thumbnails
El blog no-oficial dels estudiants BiD!
.
.

Cerca!

Carlota Abad
Laura Jurado
Virgínia Martínez
Eli Ramirez
Inma Tortosa
Albert Ventura
Enric Zapatero



Enllaços amics