I want to be... a librarian!

.
Els nens(/nenes) volen ser moltes coses. Volen ser astronautes, pilots d'avió, cantants, jugadors de fútbol... altres tenen els peus més al terra i volen ser policies, metges, periodistes...

I bibliotecaris?

Hi ha una colecció de llibres que es titulen "I want to be..." (són una mica antics). No podia faltar l'exemplar del bon librarian:
.
.
Mireu la cara de felicitat que tenen els nens de la portada (ai! he dit portada?? volia dir coberta, quin fallo... ^^). Si es que sembla que es morin de ganes per poder anar a tornar els llibres que tenen a la mà i agafar-ne més... Però, on va la noia amb un gos??

Avui estava mirant un llibre que es diu "Coco aprende a leer" (si, de Barrio Sésamo). Al final del llibre en Coco es fa el carnet de biblioteca i agafa 6 llibres amb una cara de felicitat que no s'aguanta... 

Ser bibliotecari implica pensar molt, pensar pels altres. Intentar que l'usuari sempre trobi la resposta que busca. Això a la llarga pot produir dos efectes: Per una part, si no trobes el que et demanen, et sents malament (això també és directament proporcional al centre on treballes, el fons que té...), i per altre part, la sensació d'orgull quan trobes el que l'usuari vol.

.

(-¿Sabes? En el centro hay un tío llamado bibliotecario referencista. Le preguntas cualquier duda y él lo sabe. Si no lo sabe lo busca para ti. ¡Y es GRATIS!...Le pregunté cómo es que nadie en el mundo conoce su existencia......Pero esa respuesta tiene que buscarla.-Ah.)


Tornant als llibres infantils i a les biblioteques...

Avui he recuperat de la esporgada definitiva aquest llibre:


(Si, d'acord, sóc una friki) Em fa pena tirar llibres >_<... Però mireu quin ofici hi havia!:


(Clar que el llibre es titula "oficis II", per tant, els millors estaven al 1er volum...) Però no desesperem, perquè en aquest exemplar, els bibliotecaris estan per davant de: metge, infermera, enginyer, advocat.arquitecte, joier, cuiner, pintor, conductor.. policia i bomber!

Bé, i fins aqui la frikada del dia.

Altres "avisos saludables":

  1. No deixeu de participar al "Repte del divendres", recordeu que un ordinador està en joc, i que si li poseu ganes, no es tan difícil... participar en les coses és essencial per preservar-ne la seva continuïtat!
  2. Sigueu feliços! (... I want to be .. a librarian?... I want to be happy!)
.

2 comentaris:

tidusin 20 de març, 2007 01:02  

tothom, qui més qui menys, porta un bibliotecari a dins! A l'hora de buscar qualsevol cosa, surt el cercador d'informació que tenim amagat!

Cristina 20 de març, 2007 10:11  

surt el cercador d'informació que tenim amagat!

Vols dir Google, oi? :p

Related Posts with Thumbnails
El blog no-oficial dels estudiants BiD!
.
.

Cerca!

Carlota Abad
Laura Jurado
Virgínia Martínez
Eli Ramirez
Inma Tortosa
Albert Ventura
Enric Zapatero



Enllaços amics