II Concurs de fotografia

LA FACULTAT A ULLS DELS SEUS ESTUDIANTS, és el títol escollit per al 2on concurs de fotografia que es prepara per aquest Sant Jordi.

Organitzat per la Comissió de Dinamització Lingüística, està pensat per a que puguin participar tots els estudiants de la Facultat.

El tema és senzill: Espais, persones, situacions de la vida universitària al centre o en relació amb els seus ensenyaments (arxius, biblioteques, centres de documentació, serveis d'informació digital en línia).

Són dues modalitats: Fotografia individual i fotografies en sèrie.

Per veure les caràcteristques del concurs i els premis, cliqueu aqui.

Teniu de temps fins al 20 d'Abril!!!!

---- Us posem una mica de resum de l'any passat perquè us entrin més ganes de participar:

* L'any passat la modalitat individual la va guanyar Lourdes Casacuberta amb la fotografia "Despulla't davant dels llibres", i el premi per la modalitat reportatge va anar a parar en mans de Màrio Gómez per la sèrie titulada "El meu petit món". Veiem-ne unes mostres:





Els accèsits van anar a parar en mans de Dani Peral ("Catalogant") i un segon accèsit pel grup format per Iris Dauhli, Anna Mata i Núria Arrondo ("L'essència de la facultat"). Veiem-ne també alguna mostra:



Amb les obres presentades, es va fer una exposició:


Cal recordar també, que l'any passat hi havia una segona modalitat de concurs: Reculls d'experiències de gent que havia o estava fora de la facultat (erasmus, sèneques, beques vàries...). El guanyador va ser Miguel Navas ("Miguel a Florència") i l'acèssit va ser per Laura Plà ("L'any que va canviar la meva vida"). Les experiències s'havien de publicar a MobilsBiD

Aquest any doncs, la facultat ha seguit l'exemple de l'any passat i se'ns torna a oferir la possibilitat de fotografiar el nostre espai acadèmic. Però no sempre havia estat així: fa dos anys per exemple, el concurs de Sant Jordi es basava en relats, i el resultat d'aquell concurs va ser un empat: Marta Reyes ("Gràcies") i Eli Ramirez ("Confiar en els somnis"). ;-)

Related Posts with Thumbnails
El blog no-oficial dels estudiants BiD!
.
.

Cerca!

Carlota Abad
Laura Jurado
Virgínia Martínez
Eli Ramirez
Inma Tortosa
Albert Ventura
Enric Zapatero



Enllaços amics