It's the music that we choose...

No, si ja ho deien els Gorillaz, a 19-2000: és la música que triem!


Com sabem que vau quedar amb ganes de més música després de l'impressionant post sobre el hit "at the library" (estem en negociacions per aconseguir-vos una remescla per a les bibliofarres!!!), dediquem avui també el blog a aquella part de la vida que la fa més bonica: la música.

Primer de tot: una nova cançó! Dels creadors de l' At The Library, ens arriba un nou tema. Es nota que l'èxit els ha fet madurar, i ens ofereixen una composició més adulta: The Librarian. Que no falti en els vostres fils musicals!

The Librarian (feu Guardar Como)

També hem d'agraïr a un professor de la casa, Jordi Serrano, la informació que ens ha enviat sobre un legendari grup musical que tothom que ha fet la carrera coneix: “Dewey Decimals & The Librarians”. El més destacable és que ens ha aconseguit un enllaç on podem sentir, de forma gratuïta, 30 meravellosos minuts de l'obra dels Beatles de la CDU! L'únic problema? és en stream. Creiem que no seria gaire il·legal demanar si alguna ànima caritativa ens pot gravar amb algun programa aquests minuts, per poder-los tenir en CD... Total, ja deuen haver mort i els drets d'autor caducats!




Sort que en teniu, que no vau fer automatització ni informació i documentació científica, ganàpies!



Continuant, els nostres seguidors més fidels haureu vist una petita taula amb tot de música variadament variopinta... És el que escolta en biblioboy! (la bibliogirl encara està en procés d'afegir l'opció). Tot això ver per a promocionar un lloc web amb un petit programa que no molesta ni dóna guerra: Last.fm


Com resa el seu lema, és la revolució sociomusical! El programa d'adhereix al teu reproductor de música habitual, guardant informació sobre el que escoltes, i oferint-la en el teu lloc personal, que et crees quan entres a last.fm.


Val molt la pena, sobretot per conèixer els vostres gustos quan el temps passa, així com conèixer els secrets més foscos d'aquells amics que escoltaven metal dur i resulta que realment escolten a Maria Isabel...


Tot i així, aquí teniu una oferta que no podreu rebutjar: i si algú crea un grup de bibliotecaris, per fer charts i llistes sobre què escolta el gremi? Trencaríem mites? els enriquiríem? Doncs el nostre company Jordi Vendrell / elemming ja ho ha fet, i ens ha creat el grup Música Bid.


Hem de sumar 15 per a poder comptar i unir la música, tots junts ho aconseguirem!




******


I ara, per canviar de tema, us parlarem una mica d'estadístiques.


Divendres, amb la crònica del partit de fútbol, (i també amb un impuls promocional en vàries fonts)vam tenir bastants més visitants del normal (i rècord de comentaris). I això fa que ens faci més gràcia comentar les estadístiques.



- País de conexió: Us pot semblar extrany que comentem aquesta dada, però es que hi ha algú que ens llegeix des de Neederlands! (qui és?)

- De quina web veniu? La majoria entreu directament (clicant la direcció o a través dels vostres "favoritos"), però cada cop més hi ha més gent que arriba aqui d'altres maneres (fotologs, webs, blogs, dossiers electrònics...)

- Finalment, comentar de casualitat quines son les paraules clau que la gent possa al google i que de manera indirecta arriben al nostre blog.... Posem només una selecció: "siaa ub", "marta reyes", gemma masdeu", "goku" (sincerament, no sé d'on ha sortit aquest goku... en quin moment un nano busca Goku i li surt un biblio-blog?)

Això és tot per avui! :)

7 comentaris:

Anònim 12 de març, 2007 23:26  

Vaja, pensava que les paraules amb que us troben serien més divertides, jejeje.

Flipo amb el grup de música dels bibliotecaris. Hi ha gent per tot. Semblen trets d'un capítol dels Simpson, el típic on es descobreix que el bibliotecari tenia un grup de música en el passat.

Anònim 13 de març, 2007 02:09  

XD

A mi em fa gràcia la paraula "ganàpia".. biblioboy, la utilitzes normalment aquesta paraula? :)

tidusin 13 de març, 2007 10:10  

Cada dia! mira:

ganàpia ganàpia ganàpia!

Cristina 13 de març, 2007 10:45  

Guau, enhorabona per les estadístiques! A mi m'entren sobretot amb recerques com ara "arquear cejas causas", no sé per què!!! :DDDD

Però m'he de posar tocanarices:

Frikitecaris.com

Nops, és frikitecaris.blogspot.com ... fiu fiuuuuu :pppppp

(La d'Holanda, des d'on us entra?)

Anònim 13 de març, 2007 15:11  

Apa és veritat!!!

Aquesta nit fem una entrada nova i ho posem ben gran! (canviar-ho ara no destacaria)

sorry!

Anònim 14 de març, 2007 12:31  

Parlant de música de tall bibliotecari, no us perdeu la «View of the Capitol from the Library of Congress», una peça vocal del compositor Elliot Carter (nascut l'any 1908 i encara viu!). Endinsar-se en la seva música, atonal, colorista i rítmicament complexa, és tot un repte. Què tal si en feu un tast?

Anònim 14 de març, 2007 18:45  

OOOOHH publicitat gratuita!!

mola

flying armadillo.

Related Posts with Thumbnails
El blog no-oficial dels estudiants BiD!
.
.

Cerca!

Carlota Abad
Laura Jurado
Virgínia Martínez
Eli Ramirez
Inma Tortosa
Albert Ventura
Enric Zapatero



Enllaços amics