LEMAC

Hem comprovat que els caps de setmana és quan entra més gent al blog, per tant avui farem una post ple de contingut perquè no us avorriu :)

Avui dedicarem una entrada al
LEMAC

Es tracta de la llista d'encapçalaments de matèria en català. Podriem parlar del
Subject Headings (de la mítica Library of Congress, per tant, més complet), però nois, on hi hagi un bon producte de la terra, que es treguin les americanades xD! O vosaltres sou dels que preferiu veure Vanilla Sky a Abre los ojos?

El cas es que avui hem trobat una entrada ideal per encapçalar la música de la qual us parlavem ahir ("at the library...."):




No cal dir que, quan el grup "La biblioteca d'en Jamel" triomfi, (veure entrades anteriors), també durà aquest encapçalament! :). Per cert, hi ha un grup de música -real- que es diu "Dewey and the Decimals"

Però no marxem del LeMAC perquè cercant per barroc italià ens hem trobat això:

Els Barruets estan al LEMAC! I llavors he pensat que si hi sortien els barrufets, també havia de sortir-hi en Goku, però no... Però en canvi si el busquem al Subject Headings...



En fi, deixem ja els encapçalaments de matèria...



Altres coses a comentar


1. El full del dijous: ahir va sortir el nou full (per cert, ahir a part del disseny pdf de sempre, havia un altre, format html, ...on és?). Res a comentar perquè no ens volem repetir (llegiu el full). Nomès ho citem per felicitar des d'aqui al grup de Fútbol sala de la Facultat!

2. Video promocional de la facultat: Avui divendres han vingut els de la "Unitat d'Imatge Corporativa i Difusió de la UB" per gravar-nos mentre fèiem vida universitària (per presentar-ho al SalóEstudia 2007") , però segons fonts oficials, poca gent ha sortit al video, perquè han vingut molt d'hora i no s'han trobat a gaire gent pels passadissos, ni al bar, ni a la sortida del metro...

3. Setmana del llibre en català: De l'1 a l'11 de març es celebra la Setmana del Llibre en Català , que té com a seu central la Plaça Catalunya de Barcelona, però en la que hi participen també llibreries de tot Catalunya. A l'envelat de Plaça Catalunya s'ha programat tot un seguit d'activitats: col·loquis, xerrades, lectures, etc.
...Avui alguns hi hem anat i ens hem trobat un llibre que es deia: "Trucs per aprovar els exàmens", i obrint una pàgina al atzar ens ha sortit: "A la tercera va la vençuda". La pregunta que ens fem és: I si ja anem per la quarta? ;)



Tot això està a la nova web de la facultat. També hi trobareu més coses!


BON CAP DE SETMANA!!

Related Posts with Thumbnails
El blog no-oficial dels estudiants BiD!
.
.

Cerca!

Carlota Abad
Laura Jurado
Virgínia Martínez
Eli Ramirez
Inma Tortosa
Albert Ventura
Enric Zapatero



Enllaços amics