Assaig Coral : 14 Maig !

Ja s'ha fixat un dia per al 1er assaig del Gaudeamus per la festa de cloenda del 31 de Maig.

Dia: 14 de Maig
Hora: 18h
Lloc: Sala de Juntes

I està inclòs el berenar!

Si, potser estareu pensant moltes coses: que fa vergonya cantar davant de tothom, que no sabeu cantar, que bla bla bla.

Però penseu que aquesta coral no és professional, no hi ha cap prova de nivell ni res. Només calen ganes de cantar ...una miqueta i ja us ajudaran!

--------------------

Se'ns va passar comentar que aquest cap de setmana va ser el SALÓ DEL CÒMIC! Ostres, i això que mitja facultat era allà (que ho sabem!) Aquest any ha tingut rècord d'assistència: 5000 persones més que l'any passat!

Ja va bé que cada cop els còmics vagin pujant de nivell ! Penseu que a Japó els llegeix tothom, en canvi aquí, molta gent encara pensa que llegir còmics és cosa de nens.
Llavors els hi comentes: no home, que també hi ha còmics per adults, moltíssims! N'hi ha per triar i remenar!
Però no convenç. La teoria per a molta gent és: Si llegeixes còmics, o bé ets un adult amb síndrome de Peter Pan negat a crèixer, o bé ets un friki que viu dins el seu món Marvel.

El passat 20 d'Abril, es va presentar la nova bibliografia selectiva editada per l’Àrea de Biblioteques de la Generalitat de Catalunya i coordinada per Jaume Vilarrubí, coordinador del Grup de treball de Biblioteca i Còmics del Col·legi Oficial de Bibliotecaris-Documentalistes de Catalunya. La bibliografia porta per títol De Còmics.


1 comentaris:

Pilar 26 d’abril, 2007 17:51  

Saló del còmic... enguany qué gran! L'escola Joso fent anys, Norma cómics fent descomptes, exposició d'originals d'Asterix, Blacksad i expo de 300 - sí, bastant tristes però la intenció hi era-.

bé, és cert que hi havia un munt de freaks - i no tan freaks - potser sí que les biblioteques s'haurien de fer ressó, no oblidem que les principals impulsores i editores de manga eren les biblio públiques del japó.

cuack

Related Posts with Thumbnails
El blog no-oficial dels estudiants BiD!
.
.

Cerca!

Carlota Abad
Laura Jurado
Virgínia Martínez
Eli Ramirez
Inma Tortosa
Albert Ventura
Enric Zapatero



Enllaços amics