Els escollits!

Hola!
Ja hem tornat! Tal com vam dir, avui parlarem dels erasmus :-)


Els escollits d'aquest any (o sigui, que marxaran al 2007-2008) són:

* Bàrbara Badell = Parma
* Graciel·la Coris = Roma
* Maria Farràs = Brussel·les
* Marta Forn = Brussel·les també (l'altra universitat)
* Dàrius Ill = Gronngen
* Núria Mampel = Aberystwyth
* Laia Pubill = Roma
* Rosa Salvador = Parma
* Iodia Sobrino = Tessalònica

Suposem que hi haurà aviat una segona convocatòria per cobrir les places lliures.
Que algú agafi VITERBO! :D


VITERBO!


Viterbo és una petita ciutat universitària. Les fonts oficials diuen que té 60.000 habitants, però la veritat és que sembla que nomès n'hi hagi la meitat. Té un centre històric molt ben conservat (dels millors d'Europa), i la muralla que envolta el centre històric també es manté.


Durant molts anys va ser residència dels Papes, i encara queda, a la plaça més famosa de la ciutat, el Palau Papal on s'hi va celebrar el "conclave" més llarg de la història... I a una esglèsia-convent (Santa Rosa), s'hi conserva la mòmia de tal Santa. La festa major és en honor a ella i els homes amb més força transporten per mig poble una gran escultura que pesa prop de 5 Tones i arriba fins a 30 metres d'altura (al Youtube hi ha videos!)- El centre històric és maquissim i per la primavera fan una festa i l'omplenen de flors (com "Girona temps de flors", si algú hi ha estat)

Viure a Viterbo us resultarà més econòmic que viure a Barcelona, donat que allà els lloguers ronden els 150 euros com a molt. També menjareu be de preu! 1,80 és el que val el menú al menjador universitari [obert de dilluns a diumenge i tant de dinar com sopar!]. A més, inclou 1er plat, 2on plat, contorno, postre i beguda!

El poble és molt bonic:




A la foto es veu el Palau Papal des de la part del darrera, i el camp que es veu a sota és un jardi magnific per anar a pendre el sol quan arriba el bon temps!

A més, penseu que Viterbo està al mig d'Itàlia. A menys de dues hores de Roma! Si alguna tarda la teniu lliure sempre podeu anar a fer una volta pels voltants del Colosseo i tornar. I també esteu prop de la Toscana. Des de Viterbo podeu anar a Florència, a Pisa, Siena... O Assisi, on Sant Francesc va fundar l'ordre dels franciscans. Hi ha milers de llocs a prop i bonics! Com el llac de Bolsena, el Parc dels Monstres de Bomarzo... etc etc.


Que algu ompli la plaça de Viterbo!






És una ciutat tant desconeguda com màgica. I a més, hi ha un bar que us espera!

Que no hi falti l'any que bé l'estudiant de biblioteconomia ! :)

I ah! M'oblidava del més important: Hi ha assignatures convalidables.. (cosa que a molts llocs la cosa està xunga...). La Universitat és petiteta però està bé, i s'hi pot nar a peu des de qualsevol punt de la petita ciutat.^_^


I could be brown
I could be blue
I could be violet skyyyyyyy
(Mika - Grace Kelly) --> que bona és aquesta cançó!!!! :-)

Related Posts with Thumbnails
El blog no-oficial dels estudiants BiD!
.
.

Cerca!

Carlota Abad
Laura Jurado
Virgínia Martínez
Eli Ramirez
Inma Tortosa
Albert Ventura
Enric Zapatero



Enllaços amics