Sant Jordi !

Hola!
Ja tenim la crònica de la Jornada muntada per l'AEBID, amb fotos, clar :-)
.
La veritat és que ha estat un dia molt bo: Ha fet molt de sol, han participat 7 grups a la gimcana, les botifarres estaven bones, el karaoke no ha fet que plogui... i ha servit perquè alguns alumnes de primer, segon i tercer (diplo) es coneguin millor!

Comencem el dia amb la taula d'intercanvi, organitzada per la CDL (a la foto veiem dos alumnes mirant les revistes):
..
.
Si teniu algun llibre per casa aprofiteu per canviar-lo, doncs la taula (bé, són dos taules) estarà allà un parell de dies més. I segur que trobareu alguna cosa que us interesi ! (doneu-li un cop d'ull si més no, mai se sap! També hi ha revistes per agafar!)
,
A les 12 ha començat la gimcana. El primer requisit era fer-se un dorsal per poder anar identificats tota l'estona:
.

.
Desprès ja s'han anat realitzant les proves. Algunes han estat mal interpretades, però el jurat ha estat bastant comprensiu. Els participants han hagut de pensar una mica:
,

Val a dir que els participants han sigut molt originals en les seves respostes i algunes s'han puntuat extra (la prova de "la foto més friki" va molt mooolt la pena veure'n el resultat.. i quan tinguem les fotos les posarem!). Hi havia una prova de portar una formiga viva i un grup l'ha construit amb paper i celo ... O_O!! Havia també una pregunta de crear un biblio-menú, i els resultats han estat molt originals també. Veiem un exemple:
.
Per picar tenim peixets de plata fregidets, acompanyats amb salsa Ranganathan i patates braves. Per primer plat, pasta Gasconensa, de segon Cartxofes Delicioses i Úniques de les terres Franganilles, tot ben acompanyat d'un bon vi Rubió del 1980.Per acabar aquest dinar tenim Concepcions de cabell d'Àngel. Tot servit per el cambrer A.Pons i el cheff Jordi Rubió.

.Un cop acabada la gimcana, ha començat el pica-pica oferit per la Diputació. Alguns alumnes encara estaven realitzant les proves i no han pogut baixar fins més tard. Si veieu la foto, podreu comprovar que la majoria eren profes i PAS:

.
Tot seguit, la botifarrada, on s'ha aprofitat per fer l'entrega dels premis. El grup guanyador ha estat "La bareneta":
.
Com que hi havia 4 lots de premis i les guanyadores han estat tres, s'ha procedit a sortejar l'últim "pack", objecte per objecte. Havia 18 participants sense premi i 11 objectes a sortejar, per tant es pot dir que poca gent ha marxat amb les mans buides ;)







Imatge del dinar ---->


.

Tot seguit, el karaoke. Sembla mentida però la gent ha deixat la vergonya a casa (bé, diguem que el vi a la sang també afecta) i s'ha cantat una cançó rera l'altre, fins i tot una professora s'ha animat a cantar una del Nino Bravo (un beso y una flor) . Primer s'ha anat cantant per petits grups de dos o tres i finalment ha estat tots amb tots.

Fotos!:


(Al principi el karaoke s'havia de fer a l'interior, però amb un dia tant maco era díficil no sortir fora!)
Finalment, la jornada ha acabat amb un partit de fútbol (alumnes VS alumnes). [Curiositat: sabeu que al 1er pis de la facultat hi ha una dutxa?]


Final del dia! Ha estat bé! Per cert, PARTICIPANTS (o altres): SI ESTEU INTERESATS A TENIR TOTES LES FOTOS / VIDEOS envieu un mail a aebidbcn@hotmail.com [i recordeu enviar les "fotos frikis" ;)]

.

8 comentaris:

Anònim 24 d’abril, 2007 19:34  

Felicitats a l'AEBID per com han organitzat les activitats de Sant Jordi!! i també a les persones responsables del blog del dijous!

Anònim 25 d’abril, 2007 09:38  

Mooolt currada la gimcana, com ens veu fer estessar malparits...

Ja podrieu posar la classificació...

Ja em passareu les fotos!

Anònim 26 d’abril, 2007 22:27  

Qui va guanyar la gimcana?

Anònim 26 d’abril, 2007 23:54  

EL Grup de la baraneta.
La Maribel, la laura i l'altre noia que no recordo el nom.
Hi ha la foto!

Anònim 28 d’abril, 2007 13:14  

Ok Jimena es diu, em sembla. Jo també volia saber els noms perquè a la foto no hi surten :-D

Anònim 01 de maig, 2007 13:00  

futbol en català va sense accent...
http://dlc.iec.cat/results.asp?txtEntrada=futbol&operEntrada=0

Anònim 04 de maig, 2007 06:25  

vale hi ha faltes al text, si, és cert. O_x

mmm...

nava a dir alguna cosa però no hi ha excusa crec...
això la culpa és de la ESO!

XDDDDDD

Anònim 04 de maig, 2007 21:57  

Hehe bibliogirl ;-)
Enhorabona pel bloc i per les activitats que feu, xica

Related Posts with Thumbnails
El blog no-oficial dels estudiants BiD!
.
.

Cerca!

Carlota Abad
Laura Jurado
Virgínia Martínez
Eli Ramirez
Inma Tortosa
Albert Ventura
Enric Zapatero



Enllaços amics