Eleccions municipals

-
.

Qui no vota i després es queixa, no te raó! Un vot és molt més que un paper. Un vot és la teva opinió! Serà més o menys igual que la de l'altre gent, però és EL TEU VOT. Vés a votar!

I si no saps a qui votar, sempre et quedarà Miss Information ;)

3 comentaris:

Anònim 27 de maig, 2007 18:53  

Ups! Manca prop d'un quart per tancar la paradeta i llegeixo en alguns diaris electrònics que la participació està gairebé 4 punts per sota de les darreres eleccions. Val a dir que aquest matí, quan he anat a votar al meu col·legi electoral, ja he notat menys moviment que en altres anys, tot i que no em pensava pas que el sotrac seria tan colossal. I és clar que als nostres pobles i ciutats -més a les grans ciutats que als pobles, val a dir-ho- hi ha molta gent desencantada o desmotivada, però també vull pensar que al llarg de les properes setmanes els nostres polítics també faran unes jornades de reflexió en clau constructiva i, sobretot, autocrítica. Em sembla que l'actual màrketing electoral fa aigües, però el cas és que no ho acabo de veure massa clar... Què en penseu?

Anònim 27 de maig, 2007 19:10  

Ep! I encara sobre això que acabo de comentar no me'n puc estar d'aconsellar-vos la lectura d'aquest post d'en Partal.
http://blocs.mesvilaweb.cat/node/view/id/52088

Eli Ramirez. 29 de maig, 2007 01:51  

Ostres, no em vaig adonar de si tv3 feia retransmissions o no! q fort!

Jo crec que la campanya electoral és un rollo, perquè dura massa i no fa canviar les opinions de la gent. Almenys de la majoria de la gent! Es passen dues setmanes fent activitats de barri en barri, repartint caramels (no sé si vau veure el Polònia de dijous, el Maragall feia conya de tots els regals que donàven els partits, fins que et plantejes si has de votar el que t'ha regalat la gorra, la invitació al parc acuàtic o la fideuada)

Al meu poble el total de persones que podien votar era de casi 20.000 (de 30.000 habitants que som), però la participació no ha arribat ni als 10.000. Menys del 50%. Majoria absoluta d'un partit (i desprès, com no, la gent es queixa) Doncs que vagin a votar, coi!

Related Posts with Thumbnails
El blog no-oficial dels estudiants BiD!
.
.

Cerca!

Carlota Abad
Laura Jurado
Virgínia Martínez
Eli Ramirez
Inma Tortosa
Albert Ventura
Enric Zapatero



Enllaços amics