FESABID +blogs a la biblioteca 2.0



Avui i fins divendres es celebra a Santiago de Compostela les X Jornadas Españolas de Documentación FESABID 2007.


Aquest any es centra en la "E-Informació", i voliem destacar l'activitat paral·lela: "Los blogs en la biblioteca 2.0. La blogosfera bibliotecaria, documentalista y archivera: quién, para qué, para quién" (dijous 10, d'11:45 a 13:45)
.
Val a dir que els blocs, tal com diu la web, s'han consolidat com les noves eines de comunicació social intercativa. Directament relacionats amb la Biblioteca 2.0 i com a mitjà de comunicació entre professional. L'activitat es centrarà en coneixer algunes experiències en l'àmbit dels blogs des del món de la Documentació, l'Arquitectura de la Informació i la Recuperació de la Informació; i a part, compartir experiències de blocs de documentalistes, biblioteques o associacions, descobrint així noves formes d'aplicar els blocs al nostre àmbit professional particular.
.
Fa poc, el Profesional de la Información parlava de dita influència (sumari del número del mes passat), tot i que sembla que els blogs documentals s'han quedat estancats, tal com apunta molt correctament Álvaro Cabezas al seu bloc.
.

Related Posts with Thumbnails
El blog no-oficial dels estudiants BiD!
.
.

Cerca!

Carlota Abad
Laura Jurado
Virgínia Martínez
Eli Ramirez
Inma Tortosa
Albert Ventura
Enric Zapatero



Enllaços amics