La Facultat evoluciona!


Som una Facultat diferent. Ho hem de negar? No, cadascú és com és. Ja fa cosa d'un mes que vam comentar al blog que ens sentiem discriminats pel fet que a totes les facultats de la UB i a gran part de les universitats catalanes disposen de fonts d'aigua per als seus estudiants, cosa que nosaltres no (aqui ho podeu llegir)

Però companys, poc a poc estem canviant, i això es respira! I no estem parlant de cinefòrums, ni de visites de gurús freaks, ni de Singstar a mitja tarda ni de gincames, no! Hi ha petits detalls que ens acosten a la vida universitària estàndar. Veiem-ne alguns exemples!:

1. PINTADES ALS LAVABOS -- "Va a subir la marea..y se lo va a llevar todo". Aquesta és la frase que podem trobar als lavabos de noies del 1er pis (per si us interessa, és a l'últim de tot).




2. LA PARET SE'NS CAU -- Entre el 1er i el 2on pis (si no recordo malament) hi ha aquest forat. La nostra faculat té, a hores d'ara, una imatge més "grunge".


3. CARTELLS A LES PARETS -- Res que envejar a les altres facultats. És possible que a Història no es vegi ni un tros de paret, però com podeu veure, la nostra facultat poc a poc es va omplint.


.

ALTRES COSES__________

1. CINEFÒRUM: Aquesta setmana AEBID projecta "El odio", i per provar nous horaris, es farà divendres (aula 210, crispetes, 13h.. com sempre!) Demà us posem una mica més d'informació.

2. ASSAIG GAUDEAMUS: Avui dia 16! Aula 206 a les 18h! Informació detallada

3. Ahir dia 15, Carles Cereijo (periodista i membre de la redacció de www.bcn.cat) va venir a fer una xerrada als alumnes de Difusió i promoció de les Unitats d'Informació: "La comunicació a la web de l'Ajuntament de Barcelona". No tenim crònica. Vols fer-a tu?

.

EL BLOG ET NECESSITA: Si feu alguna sortida, si us fan xerrades a classe, si creieu que falten coses per dir, en definitiva: si creus que tens coses per dir i compartir, fes-te col·laborador del blog!

4 comentaris:

Anònim 16 de maig, 2007 18:06  

Val a dir que la nova Facultat d'Història no és com l'antiga: ara, fins i tot, de moment, es poden reconèixer els límits de les cartelleres. Suposo que la internet també ha tingut certa culpa en aquesta crisi de l'expressió crítico-festiva!

Anònim 16 de maig, 2007 20:31  

ai és cert! quan vaig posar d'exemple la facultat d'història estava pensant en l'antiga...

la nova, que xula és... tenen de tot...

Pilar 17 de maig, 2007 11:07  

vinga,que tampoc no està tan malament... bé, relacions públiques és un zulo i medicina fa olor a formol.

(però física té pati)mmm...

"menos da una piedra", que dicen.

Anònim 17 de maig, 2007 15:05  

Nosaltres tb tenim un pati!!! però no és funcional!
Reivindiquem el nostre pati!

Related Posts with Thumbnails
El blog no-oficial dels estudiants BiD!
.
.

Cerca!

Carlota Abad
Laura Jurado
Virgínia Martínez
Eli Ramirez
Inma Tortosa
Albert Ventura
Enric Zapatero



Enllaços amics