Sopar Erasmus (3 de maig): La crònica

.
Amb una setmana de retràs, arriba la crònica del sopar erasmus. Voliem fer-ho abans però no teniem imatges! Cal dir que aquesta noticia ja ha sortit publicada al Full d'aquesta setmana (de moment només en versió paper) i a MòbilsBid. Però la informació és la mateixa als dos llocs, per tant, aqui us oferim una visió nova, diguem-ne doncs, "la versión extendida".

Primer de tot, una mica de context: El "Sopar Erasmus" és un sopar que es porta fent des de fa uns anys, on tots els alumnes que han estat escollits per ser erasmus es reuneixen per compartir comentaris, esperances i il·lusions (i pors, i nervis...). A vegades també s'hi afegeixen ex-erasmus, o erasmus provinents d'Europa i que estan per la Facultat.

Recordem, en aquest post, els afortunats que marxaran el proper any.

Per començar, us posem la foto oficial:


El sopar va comptar amb unes 12 persones: Estudiants pre-erasmus, l'Amadeu (altrament conegut com l'home que sempre vol que marxem a l'extranger), Núria Segura (becària de Relacions Internacionals) una ex-erasmus que va nar a Viterbo l'any passat i una noia italiana, Kris, provinent de Parma i que estudia actualment a la nostra facultat.

Veient la foto, la pregunta del milió és: Que tenen a les mans? Que ensenyen?. La resposta és ben senzilla: Es tracta d'uns identificadors (com en els millors congressos!) amb el nom i el destí.
De manera casi exclusiva (és una edició limitada!), us portem un exemplar perquè ho veieu de més a prop:
.

El sopar es va realitzar a la pizzeria Vivaldi, al carrer del costat de la Facultat. Els Sopars Erasmus sempre es fan allà. És una pizzeria 100% italiana (amb ragazzos autènticament italians treballant-hi) i això va animar a alguns a dir les seves primeres paraules amb italià (alguns amb molts bons intents de posar accent i tot...), fins i tot a provar coses típiques del país, com el Limoncelo.

En fi, un bon sopar!

.

1 comentaris:

Anònim 13 de maig, 2007 16:40  

Va convidar l'Amadeu, no?
Hehe

Related Posts with Thumbnails
El blog no-oficial dels estudiants BiD!
.
.

Cerca!

Carlota Abad
Laura Jurado
Virgínia Martínez
Eli Ramirez
Inma Tortosa
Albert Ventura
Enric Zapatero



Enllaços amics