13 + 87 = ?



Tot i ser de lletres, no us haurà estat gaire difícil fer la operació del títol, oi? dóna un número ben rodó: 100. I 100 són les entrades que complim al blog del dijous amb aquesta.

Portem dos dies pensant com celebrar-ho. Fem una festa? Una blogdeldijousfarra? ho commemorem amb xapes i altres productes de dubtosa exquisitesa? gravem un bibliodisc benèfic? I al final no hem sabut què fer.

Tot va començar fa gairebé 6 mesos. Nosaltres erem dos estudiants qualsevols que cursaven tercer de diplomatura (bé, una mica de tercer, una mica de segon... ja se sap! per estar al tanto de tot!). Com estudiar ens deixava baldats, ens va venir la inspiració: i si feiem un germanet del full del dijous en forma de blog? I així va començar tot.

Des de llavors, hem passat el nadal, arribat a l'any nou, patit els perills de ser bibliotecaris escolars, creat seccions que han durat una entrada, viatjat a Tuníssia, a Tenerife, cantat a la biblioteca, jugat a vídeojocs, a futbol, hem perdut contra els profes, viscut el millor Sant Jordi de la història, anat d'Erasmus, viscut xerrades "especials", fet manualitats, sen's ha disparat el comptador, hem celebrat el que som i hem agraït la feina ben feta.

I tot això en 100 entrades!!!

Tot i així, encara som a la recta de sortida de la vida d'aquest blog, sinó mireu tot el camí que ens queda per endavant! Un horitzó infinit, en el qual no sabem què hi trobarem (aquí hi és la gràcia, no creieu?) pero en el qual esperem trobar-vos a tots (i als que estiguin per venir)

This is the land of a thousand words
But it seems so few are worth the breath to say
Except I'll be looking after my own world
And you just keep on saving the day
I'll try to stay but it's in vain when you're far
I'm on the run to wherever you are



5 comentaris:

Anònim 08 de juny, 2007 21:03  

"Ho commemorem amb xapes i altres productes de dubtosa exquisitesa? gravem un bibliodisc benèfic?". Això és necessari, però si he de ser rigorós val a dir que la proposta d'una possible "blogdeldijousfarra" em sembla colossal.

Anònim 10 de juny, 2007 21:39  

Uooo!!!
kin post tan macu nois! la canso les fotus, lescrit, tot, tot!

Mls petons i k segueixi endavaaant!!!

Anònim 11 de juny, 2007 00:16  

jajaja doncs primer una blogdeldijousfarra i desprès un reptedeldivendresfarra, :P

Anònim 11 de juny, 2007 08:31  

Jo voto pel disc o el videoclip benèfic al youtube. Recordo que un profe ilustre, dels que aavui té examen em va dir que el plural de qualsevol és (mai non ho hagués dit): qualssevol. Curiós, eh. Qual-se-vol, quals-se-vol. quan he llegit el vostre post me'n'he (???) recordat, com si fos la magdalena de Proust.

Anònim 14 de juny, 2007 12:20  

Mira la agenda de Catalunya. Hi han moltes activitats a fer: festa


A mes si teniu un espectacle per a festes els podeu enviar per que els publiquem espectacle

Related Posts with Thumbnails
El blog no-oficial dels estudiants BiD!
.
.

Cerca!

Carlota Abad
Laura Jurado
Virgínia Martínez
Eli Ramirez
Inma Tortosa
Albert Ventura
Enric Zapatero



Enllaços amics