Crònica del acte de fi de curs


Hola! Com veieu som súper-ràpids i ja us portem la crònica de la Jornada :)


Va estar molt bé, va venir molta gent!

L'acte, a part de les fotos, va estar gravat amb una càmara de video. Però no sabem si del video se'n farà alguna mena de difusió oficial o anirà directament a l'arxiu de la facu! En tot cas, aqui us deixem algunes fotos.

Per començar, va parlar l'excel·lentíssim degà (es fa així?), o sigui, el Cristòbal Urbano. Tot seguit, la Cèlia Millán (mestra de cerimònies) va donar pas a la Nora Vela, padrina dels alumnes enguany. La Nora va fer un discurs molt divertit citant algunes frases mítiques que apareixen a una font de refèrencia molt eficaç...
.

Minuts més tard, es va donar pas a la Sra. Carola Duran, de la 40a promoció de bibliotecàries (1954-1957), que celebraven el 50è aniversari. La Sra, Duran, en nom de totes les seves companyes, va explicar-nos anècdotes de quan era jove i estudiava biblioteconomia, de com han canviat les coses i de la professió avui en dia.

I tot seguit, repartiment (repartició?) de premis.

- Primerament, els premis de fotografia: En la categoria de fotografia individual, la guanyadora ha estat Marta Reyes. Per a la categoria sèrie, el premi ha estat per Eli Ramirez ^^. De les fotos, se n'ha fet una exposició al passadís del tercer pis:

.

- Segonament, s'han repartit les beques de Doc6 i Epi (El profesional de la información!!!, no la parella d'en Blas del Barrio Sésamo! :P), que s'otorgaven a dos estudiants dels que marxen aquest estiu amb les beques a l'extranger. Les afortunades han estat Mercè Aguilà i Natàlia Ausàs, que van a Buenos Aires.

- Finalment, l'ordinador portàtil per al guanyador del sorteig del repte del divendres: Eduard Solà (que no hi era i no ha pogut recollir el premi).

(Enhorabona a tots plegats!)

.

A continuació, la Cèlia ha donat pas a Màrius Serra, que venia per fer-nos una lliçó magistral anomenada "Linguoteca: La llengua com a biblioteca". Ha fet un discurs molt divertit i molt amè.

I ja per últim (si no ens hem deixat res!), el cant del Gaudeamus Igitur, on tothom s'hi ha unit com ha pogut. La sala estava força plena!

.

I quan ja s'ha acabat de cantar, els alumnes han pogut recollir les seves orles estimades i anar cap al replà de les escales a difrutar del pica-pica elaborat pel bar Kraff (Mari & Manolo), que ja formen part de la nostra vida universitària.

.

Tot el que ve desprès, ja és extra-facultat. Alumnes de tercer (+amics) han anat a sopar al nou restaurant japonès que han obert recentment al costat de la facultat (al c/Guitard). El menjar estava bo però meitat de coses no les enteníem. :D I desprès, la Bibliofarra a Bòveda (si, festa, beure i desfàs)(i esponges, també)

Veiem una foto del sopar:

I com a curiositat, dir que de 33 persones que estàvem sopant, nomès UNA podia assegurar que aquest any acabava la Diplo. Uns quants ho podien casi assegurar (uns quants vol dir 4 o 5), tot els altres.. en fi,

Tornarem a catalogar

Tornarem a indexar

Tornarem a vèncer

:)

Pd. En els pròxims dies ampliarem alguna de les coses (el discurs de la Nora, el del Màrius Serra...) Ara ha sigut una visió global!)

2 comentaris:

Anònim 02 de juny, 2007 17:24  

Moltes felicitats a la Cèlia!! Visca la Cèlia!! Ho va fer de pm!! Ets la millor. Tens una veu genial, noia!! No et calia ni micro
Enhorabona em va encantar, de veritat

Anònim 05 de juny, 2007 16:32  

Yeah Bibliofarra!!XD!

Related Posts with Thumbnails
El blog no-oficial dels estudiants BiD!
.
.

Cerca!

Carlota Abad
Laura Jurado
Virgínia Martínez
Eli Ramirez
Inma Tortosa
Albert Ventura
Enric Zapatero



Enllaços amics