Cap a l'oest, on la vida és més pacífica





Si al blog del dijous celebrem el dia de l'Orgull Friki, el de l'Orgull Gai es parada obligatòria! Com no, cada any hem de celebrar que no ens podem queixar, fins i tot les Spice Girls han decidit tornar en un dia com avui!

Clixés apart, aprofitem l'avinentesa per a oferir-vos una breu ressenya sobre el grup de treball Q.Doc a la revista Zero de fa la tira de mesos. Llegiu-la, és molt interessant, i conegueu el grup visitant el seu
lloc web.





La imatge en gran aquí.


També us oferim una recomanació literària molt adequada pel dia i que, tot i ser un llibre infantil, robarà el cor als lectors més grans! La història del Tango és força curiosa: tot parteix d'uns fets reals que van succeïr al zoo de Nova York. Arribava l'època de reproducció dels pingüins i tots creaven descendència. Bé, tots menys un parell... de mascles. Ells s'estimaven igual que els altres, però per molt que tinguèssin cura del niu, no hi apareixia ningun nadó! El final, no us el desvetllarem, però pel títol i la portada podeu imaginar-vos que és feliç :)



I per últim, un vídeo d'aquells que fa temps que no en posem. Es tracta d'un dels sketches d'una de les millors sèries dels últims temps: Little Britain. En aquest cas, ens trobem amb el Daffyd, el (segons ell) "Only gay in the village!" preocupat pels drets dels que comparteixen gustos amb ell. Però alhora, no suporta el fet que hi hagi més "gays in the village" que li restin protagonisme! Veieu a continuació el boicot/proposta alternativa que fa a la seva biblioteca pública i gaudiu del que queda de dia (i evidentment, de tots els demés dies de l'any!)




Girls who are boys
Who like boys to be girls
Who do boys like theyre girls
Who do girls like theyre boys
Always should be someone you really love

1 comentaris:

Anònim 28 de juny, 2007 22:41  

Spice Girls, Q.Doc, Blur, Tango... Uoooo!

Related Posts with Thumbnails
El blog no-oficial dels estudiants BiD!
.
.

Cerca!

Carlota Abad
Laura Jurado
Virgínia Martínez
Eli Ramirez
Inma Tortosa
Albert Ventura
Enric Zapatero



Enllaços amics