Nova expo! Una postal per la facultat!

Teniu pensat fer algun viatget aquest estiu? Un gran viatge? Un petit viatge? Una excursió al Montseny? al llac de Banyoles? Fareu el camí de Santiago? Volareu amb Ryanair? Agafareu un bus per anar a Madrid?


Sigui on sigui la teva destinació turística d'aquest estiu, la Facultat estarà esperant la vostra postal ! Si si, heu llegit bé. Una postal per la facultat.

De cara a Setembre es farà una nova exposició (ja sabeu, al replà del primer pis) amb un recull de postals. Us deixem l'anunci oficial:


Benvolguts i benvolgudes,
Preparem una nova exposició. En aquest cas, es tracta d'enviar (a Facultat de Biblioteconomia i Documentació. Melcior de Palau, 140, 08014 Barcelona) una o més d'una postals des d'on esteu passant les vancances o aquests dies d'estiu (indiqueu, sisuplau, el remitent).
A la tornada, i amb el lema, "La Facultat ha tornat de vacances", mostrarem els llocs (meravellosos o no tant, llunyans o no tant, habituals, familiars...o de casa estant, per què no) on profes, alumnes i PAS han passat aquest parèntesi estival. Ben segur que al setembre, la visió d'algunes de les imatges ens donarà forces per encarar un nou curs.
Esperem, com sempre, i us agraïm, la vostra col·laboració.
Bon estiu!

Els que estigueu també de pràctiques a l'estranger, envieu una postaleta! :)



ALTRES AVISOS:

1. Avui s'ha publicat la segona pregunta del REPTE DE L'ESTIU, aquesta quinzena a mans de Núria Cangròs. Participeu-hi!

2. Aquesta nit surt el nou llibre del Harry Potter!! :D in english... Moltes llibreries de Barcelona ja fa dies que el tenen però van haver de firmar una clàusula conforme no obririen les caixes fins el dia 21! :D (... fa dies que corren ja versions piratejades per la xarxa... ¬¬)

Related Posts with Thumbnails
El blog no-oficial dels estudiants BiD!
.
.

Cerca!

Carlota Abad
Laura Jurado
Virgínia Martínez
Eli Ramirez
Inma Tortosa
Albert Ventura
Enric Zapatero



Enllaços amics