Curs 07/08: I encara estem sense font!


El 90% dels estudiants de la nostra facultat (dades purament inventades) que provenen o han vist altres facultats d'arreu de Catalunya estan d'acord en un fet: aquesta facultat necessita una font per abastar la set dels seus estudiants.
Recordem la campanya no-oficial llençada l'any passat:


La font de la fotografia correspon a la Facultat d'Història. De la UAB? de la UdG? Noo! de la UB! UB com nosaltres!

Diverses teories corren per la facultat...

Serà veritat que els proveïdors de les màquines de la sala d'abaix paguen d'amagat a la facultat perquè no comprin una màquina d'aigua i així tots els estudiants comprin a les seves màquines? :-P Serà cosa d'una conspiració secreta per part de tots els bars de les rodalies ?


Potser es que realment aquestes màquines no són estèticament adequades per l'imatge de la nostra facultat! Clar! Deu ser això!

Per aquest motiu, des d'aqui fem alguna proposta:

.
MODEL 1: Font de pati de col·legi de monges. Ideal per col·locar a un raconet de la facultat, fins i tot a la entrada. Potser fins i tot a la sala de les màquines. Com es pot comprovar, funciona amb una mena de recargardor de mòbil.

.



MODEL 2: Aquest model és més de caire exterior, (potser s'hauria d'instal·lar al pati interior). Com es pot comprovar a la imatge, per poder beure aigua s'ha de fer una mica d'exercici, però res greu (a cas no ho feien els protagonistes de la casa de la Pradera?)

.

Aviam si per al curs 2008/09 tenim alguna sorpresa...

.(merci Antonio per recordar que no tenim font!) :)

2 comentaris:

Anònim 11 d’octubre, 2007 11:10  

Pero si una font d'aquestes es caríssima. a l'empresa que treballao hi ha una i l'han tret xque costa + de mantenir qu e donar-nos ambolles d'aigua.

Eli Ramirez. 12 d’octubre, 2007 01:30  

oh :(

es que jo un dia en vaig veure una de segona mà al cash and converter's

XD

Related Posts with Thumbnails
El blog no-oficial dels estudiants BiD!
.
.

Cerca!

Carlota Abad
Laura Jurado
Virgínia Martínez
Eli Ramirez
Inma Tortosa
Albert Ventura
Enric Zapatero



Enllaços amics