Nova temporada!

Avui, 3 de Setembre, la facultat s'ha omplenat de gent. I és que tot torna: L'Ana Rosa Quintana, la Mònica Terribas, CSI... La facultat no serà menys!
.

.

Però quin és el motiu real de que avui hi haguèssin tants estudiants? Les ganes de tornar a trepitjar la facultat? NOOOOOOOOOOooooooooooooooooo! ...Sinó el famós exàmen de CLASSIFICACIÓ & INDEXACIÓ (un dels més xungos de la carrera, s'ha de dir). Pel matí, el grup de l'Aurora i del Gascón (m1,m2) i per la tarda, el del Burguillos (t1/t2, crec, tots junts).

Pels voltants de la facultat, també alguns canvis:

- El bar Kraff està tancat, però aviat tornaran a obrir. És qüestió de dies.

- La botiga "Hardcore gamer" està tancada! Són vacances ??? Esperem que si! Desde que van tancar la firkibotiga de la cantonada per posar-hi un kebab, la Hardcore gamer és la única alternativa! :) On sinó comprariem xiclets japonesos d'importació i clauers dels nostres videojocs/personatges preferits? :D

- L'estació de Sants: Q maca! Q moderna! :O

.

---------- Últim repte de l'estiu fet per estudiants! PARTICIPEU-HI!--- I... Podeu guanyar 4 llibres! Recordem que aquest estiu el repte del divendres ha tingut una versió estiuenca, i diferents estudiants han provat de fer-ne: Eduard Solà, Núria Cangròs, Antonio Martín, Enric Zapatero i aquesta última quinzena, Eli Ramirez.

3 comentaris:

Anònim 04 de setembre, 2007 21:45  

Entre els canvis més visibles de l'entorn de la Facultat, cal esmentar la remodelació de la Farmàcia Joyce. Tota retolada en català! Això és d'agrair!

Anònim 04 de setembre, 2007 22:37  

ai és veritat! Però encara es segueix dient "Joyce"? No recordo haver vist el nom :P

Mariaina 07 de setembre, 2007 09:37  

No...ja no es diu Joyce. El James deu haver tornat a la seva pàtria irlandesa!

Related Posts with Thumbnails
El blog no-oficial dels estudiants BiD!
.
.

Cerca!

Carlota Abad
Laura Jurado
Virgínia Martínez
Eli Ramirez
Inma Tortosa
Albert Ventura
Enric Zapatero



Enllaços amics