Novatillos per la facultat i problemes d'automatrícula

.
Us heu fixat que avui hi havia molts estudiants passejant pels passadissos? Eren els nous alumnes, els de primer :)
.
Han començat a les 10:00h, amb una benvinguda del degà, i tot seguit han tingut una explicació de com funciona la facultat i els serveis que s'hi ofereixen. Finalment han fet una visita a les instal·lacions: biblioteca, sales d'informàtica... És per aquest motiu que si avui ereu per la facu, us els anèssiu trobant.
.
Per altra banda, avui hi ha hagut matriculacions (ahir també, i dilluns també n'hi hauran). L'Automatrícula és un sistema que està ben pensat però que a fets pràctics, no acaba de funcionar: els ordinadors estàven col·lapsats i cada cop que volies entrar, donava error. Cal dir que alguns afortunats han pogut fer-ho bé des de les aules d'nformàtica, però era força la gent que feia cua a secretaria per fer-ho manualment. I no és el primer any que passa.
.
El personal de secretaria havia d'atendre a estudiants que trucàven per telèfon informant dels errors que apareixien en pantalla i a part, atendre els estudiants que provenien del tercer pis (pc's). A banda d'això, hi ha hagut algunes sorpreses, ja que aquest any, per igualar els grups de matí i tarda, molta gent s'ha quedat sense plaça al grup que volia, i han hagut doncs, de replantejar-se els propis horaris. Una de les optatives amb més èxit,ha estat "material no llibre", que ha esgotat les places força ràpid.
.
Finalment dir que avui començava el periode de matriculació dels CRÈDITS UB EN LÍNIA. Són molt útils si us queden crèdits de lliure elecció per enllestir.
Si voleu veure'n l'oferta i matricular-vos d'algun, podeu anar a:
.
Tot i que el periode de matriculació acaba el 19 de setembre, ja són forces els cursos que han esgotat places, com el de "Abús d'estimulants, al·lucinògens i drogues de disseny" o el de "Introducció a la Dieta Mediterrània". Com a novetat d'aquest any, n'hi ha un titulat: "Second Life: noves maneres d'aprendre i relacionar-se". :)

4 comentaris:

Pilar 13 de setembre, 2007 21:54  

Veig que l'automatrícula no va ser problema exclusiu del dia 12... al blog tinc tot un reportatge, minut per minut de com va ser (de forma més o menys real) l'automatrícula el 12 pel matí.

Wno, als novatillos, viam si s'animen a participar a la blogosfera de la fac. que és prou àmplia

cuack

Jaume Julià 18 de setembre, 2007 15:35  

"Abús d'estimulants, al·lucinògens i drogues de disseny"
Aquest és un curs universitari? ai, que em faig major... al manco abans ho feiem d´amagats xDDD
salutacions i ànims per al nou curs!

Eli Ramirez. 18 de setembre, 2007 22:30  

jeje gràcies Jaume

si, és un curs :P I força éxit ha tingut! Jo m'he agafat el de Second Life :P

Jaume Julià 19 de setembre, 2007 10:18  

Que modern tot!!! ja diràs com t´ha anat...

Related Posts with Thumbnails
El blog no-oficial dels estudiants BiD!
.
.

Cerca!

Carlota Abad
Laura Jurado
Virgínia Martínez
Eli Ramirez
Inma Tortosa
Albert Ventura
Enric Zapatero



Enllaços amics