Bibliofarra, panera i brindis amb la coral

.
S’acosta l’última Bibliofarra de l’any i la primera d’aquest nou any acadèmic 2007-2008. Enguany, està organitzada per un col·lectiu d’estudiants de 2on de diplomatura per tal d’ajudar-se a financiar el viatge a Londres que faran pel febrer.
Aquest cop la Bibliofarra es farà a la discoteca Skyline (antic Saint Tropez & Music Box). En el cartell podeu veure la seva situació (Av. Diagonal amb Beethoven).
Al costat de la mateixa discoteca hi ha un bar on les consumicions us costaran 4€.

El preu de les entrades és el següent: 1 consumició 10€, 2 consumicions 12€. A continuació disposeu del cartell de la Bibliofarra.
.


D’altre banda els mateixos alumnes de 2on han preparat el sorteig d’una panera que inclou el llibre de les mil i una nits (en 3 volums) a més a més del tradicional cava, turrons, ... Cada tiquet costa només 0’50€ . El sorteig de la panera es realitzarà el proper divendres dia 21 de desembre després de la cantada de la coral i el brindis del Nadal davant del vestíbul de la facultat.



Tant les entrades de la Bibliofarra com els números de la panera els podreu comprar al vestíbul de la facultat. Cada dia hi trobareu els alumnes de segon tant matí i tarda venent-los.

Ja per últim destaquem la segona victòria dels Futbid que es van imposar davant de l’equip de Física per 5 gols a 3 el darrer dijous.
.

Related Posts with Thumbnails
El blog no-oficial dels estudiants BiD!
.
.

Cerca!

Carlota Abad
Laura Jurado
Virgínia Martínez
Eli Ramirez
Inma Tortosa
Albert Ventura
Enric Zapatero



Enllaços amics