L'Entrevista

.
El protagonista de L'Entrevista d'aquesta setmana és en Roger Uterga, estudiant de la Diplomatura.


1. Estudiant de Biblioteconomia i Documentació/Documentació: elecció per vocació o última opció?
Doncs he de reconèixer que no és allò que he volgut ser des de sempre. No us relataré tot des de la infància perquè han sigut molts canvis però principalment va ser la Geografia durant molts anys. Però vaig descobrir la història de l’art a finals de l’ESO i hem va entusiasmar tant que des de llavors veig que aquell és el meu destí. Com vaig acabar a BiD? Doncs per aquella cosa que diuen de les Humanitats... Vaig buscar alguna cosa amb més sortida i remenant per la biblioteca del poble vaig trobar un llibre que duia per títol Las 33 carreras con más salida on, sorprenentment, abans de 32 enginyeries, em vaig trobar amb la Biblioteconomia! La veritat és que no la coneixia de res... vaig començar a investigar sobre que era allò i ves per on, aquí estic. He de dir que ha estat tot un descobriment i que tot i que alguna assignatura la porti creuada la biblioteconomia m’està agradant molt.

2. No t’has perdut mai una classe de...
Doncs no t’ho sabria dir. Acostumo a assistir a totes les classes exceptuant si és alguna repetida, menys la catalogació. Allà no falto ni repetint.

3. Has aprés molt de/amb...
Amb en Ferran Burguillos. Tot i que no treies les millors notes crec que mai hauria après a classificar matèries de millor manera. D’altra banda he tingut la possibilitat de fer catalogació amb la Concepció Miralpeix i amb l’Assumpció Estivill.

4. Entre classe i classe, quin és el teu espai preferit per perdre’t?
Doncs els primers anys ens reuníem al replà del primer pis on una companya ens feia performance que eren l’entreteniment entre 1.04 i la 21.12. Però les “butaques” del tercer pis s’han tornat el punt de reunió en el darrer curs.

5. Tens alguna escena memorable viscuda a la facultat?
Com ja he comentat, durant un temps teníem una companya que ens entretenia, espero que no s’ho prengui malament. Però el moment que mai oblidaré va ser el primer dia que vaig arribar desprès de perdrem per els carrerons de Sants.

6. Catalogació, Classificació o Indexació?
Pasapalabra! Encara que sigui la meva creu, he de reconèixer que m’agrada catalogar.

7. En quin tipus d’unitat d’informació t’agradaria treballar quan siguis gran?
Durant molt de temps he dit que mai voldria un arxiu, però últimament he anat canviant d’idea. Al principi de la carrera tenia clar que em volia dedicar a biblioteques temàtiques, per allò de la història de l’art, o qualsevol biblioteca amb material antic. També vaig fer l’’optativa de biblioteques infantils on se’m va obrir un nou món: la biblioteca escolar, que encara està per desenvolupar i em sembla una opció molt interessant.

8. Has fet algun tipus de conveni o beca? Explica’ns l’experiència.
De moment només un. Vaig estar a la Universtitat Pompeu Fabra treballant en el projecte Argos. El clima de treball era molt bo, amb els companys, treballadors i altres bacaris. La feina però no era gaire motivadora i al final estava frissós per a acabar. A veure si tinc més sort amb el proper conveni.

9. Una cançó que descrigui el teu estat d'ànim actual:
Your song, d’Elton John

10. L’última pel·lícula que has vist?
L’altre dia vaig veure Dick y Jane. Ladrones de risa. És de Jim Carrey i la veritat és que, deixant de banda les primeres pel·lícules, aquest actor sempre m’ha fet riure. Cutre, però va bé per fer desaparèixer l’estrès.

11. L’últim llibre que has llegit?
Doncs porto temps sense llegir. L’últim va ser el de Harry Potter and the Deathly Hallows.

12. El teu número de la sort?
El 3. No em facis dir perquè, però sempre m’ha agradat aquest número.

13. Un color:
El taronja, ara i sempre.

14. I per acabar, ens podries dir una biblio-imatge de silenci?
L’hora de sortida a les 9 del vespre, quan no hi ha més que la gent de Consergeria i els 4 professors que els toca fer classe.

.

3 comentaris:

Eli Ramirez. 10 de febrer, 2008 19:55  

Hola Roger!

Encara que sigui la meva creu, he de reconèixer que m’agrada catalogar.

ahg!! x_x

ajjajajaja

Anònim 11 de febrer, 2008 14:26  

eiiii que hem tornat de Lanzarote!! Tot genial! si voleu alguna fotu demanaeu-la!

la desconexió bibliotecaria a anat perfecte per carregar les piles al sol i a la platja!!! jeje

ptonets!

Docufiestera Sara

Eli Ramirez. 11 de febrer, 2008 19:11  

eiiii que hem tornat de Lanzarote!!

ehhh doncs siiiiiiiiiii
envieu algun comentari i alguna foto!!!! L'albert i jo li vam escriure al fotolog de la Silvia perque ens enviés alguna cosa! ^^

blogdeldijous@hotmail.com

:)

Visca els biblio-viatges jajajaj

Related Posts with Thumbnails
El blog no-oficial dels estudiants BiD!
.
.

Cerca!

Carlota Abad
Laura Jurado
Virgínia Martínez
Eli Ramirez
Inma Tortosa
Albert Ventura
Enric Zapatero



Enllaços amics