L'Entrevista

,
L'entrevistada d'aquesta setmana és la Noelia Díez, recent diplomada en Biblioteconomia i Documentació i actual estudiant de la llicenciatura en Documentació.
.
.

1. Estudiant de Biblioteconomia i Documentació/Documentació: elecció per vocació o última opció?
Doncs, la veritat, cap de les dues opcions. Mai havia pensat en estudiar aquesta carrera, per tant, no és una elecció per vocació. Però, tampoc va ser la última opció, sinó la primera, i no perquè tingués una nota de selectivitat baixa. La veritat és que volia estudiar psicologia, però no sé, em va semblar que ja hi havia prou gent en aquest àmbit. Llavors em van parlar d’aquests estudis, que no són força coneguts, i després de mirar de què es tractava vaig decidir començar la carrera. I ja veus, diplomatura a la butxaca i començant amb la llicenciatura.

2. No t’has perdut mai una classe de...
La veritat és que m’he perdut molt poques classes. Realment, hi ha que són una mica, i massa, avorrides, però acostumo a anar a totes les classes.

3. Has aprés molt de/amb...
Buff!!! Aquesta és difícil... La veritat és que he après molt de molts. Però, a destacar potser l’Andreu Sulé, la Sílvia Argudo, l’Aurora Vall... De tots acabes aprenent alguna cosa, encara que d’alguns he après coses sobre la vida, més que no pas de la matèria de l’assignatura. I bé, també he après de molts companys.

4. Entre classe i classe, quin és el teu espai preferit per perdre’t?
Doncs, al principi sempre acabava als espais de fumadors de la Facultat, però els van suprimir i ara baixo a l’entrada i si hi ha temps... Al KRAF!!

5. Tens alguna escena memorable viscuda a la facultat?
Unes quantes. Em costa molt poc començar a riure, així que de tot faig una escena memorable. La meva escena més memorable és el moment en què vaig parlar per primera vegada amb alguns companys, cadascú dels quals té alguna cosa molt especial. Sobretot, recordo el moment en què vaig conèixer a la Bea i l’Ana. I aquest curs també estic coneixent millor a algunes persones que no havia tingut el plaer de conèixer abans: Dani, Alea, Eli, Núria, Virginia... Tots i totes, són genials!!!

6. Catalogació, Classificació o Indexació?
Catalogació. El que menys, classificació.

7. En quin tipus d’unitat d’informació t’agradaria treballar quan siguis gran?
En un centre de documentació especialitzat o en una empresa privada.


8. Has fet algun tipus de conveni o beca? Explica’ns l’experiència.
Doncs, des de fa un any estic fent una beca al Centre de Documentació de l’Institut Català de les Dones. La veritat és que és una experiència positiva en tots els sentits: primer, pels companys que coneixes, segon perquè aprens molt i, finalment, perquè et guanyes uns calerons, que sempre va de conya! Així que com ja us podeu imaginar, ho recomano. Això sí, poseu-vos les piles perquè a aquesta facultat cada vegada està més difícil treballar i estudiar.

9. Alguna ajuda orientativa per als futurs alumnes de Pràcticum?
No sé, suposo que cadascú té la seva manera de fer. Però, per mi va ser clau anar fent una miqueta cada dia i portar tot molt organitzat des d’un primer moment.

10. Una cançó que descrigui el teu estat d’ànim actual:
Qualsevol de l’Antonio Orozco. M’encanta!!


11. L’última pel·lícula que has vist:
He vist moltes últimament. REC; Soy leyenda; 1408; i la darrera, Halloween: el origen. La millor, la primera; la pitjor, sense dubte, l’última.

12. L’últim llibre que has llegit:
Buf!! Em costa recordar el títol, perquè tinc tan poc temps lliure que quan el tinc no llegeixo. Només em llegeixo últimament els apunts! L’últim me’l vaig llegir al juliol, perquè me’l va recomanar una companya de la feina i sent l’Institut Català de les Dones ja us podeu imaginar: L’Ametlla: memòries eròtiques d’una dona musulmana.
.
13. El teu número de la sort?
No ho tinc gens clar... El 7?
.
14. Un color:
Això sí. El vermell.
.
15. I per acabar, ens podries dir una biblio-imatge de silenci?
Una classe quan s'està fent un examen.
.

3 comentaris:

Anònim 17 de febrer, 2008 18:52  

NOELIA!!!

Me ha gustado mucho tu entrevista... y tu tambien eres genial!!! (te hemos cogido cariño muy rápido!!!!!!)

Por cierto... a mi tb me parece que REC és la mejor peli de las que has dicho!!! (que miedo pasé!)

I a la resta... si no coneixeu la Noelia... no sabeu qué us esteu perdent!!!

Una abraçada noia!!!!!

Anònim 17 de febrer, 2008 19:15  

A mi també m'ha agradat molt la teva entrevista i també el que has dit sobre els teus companys!! jajaja la veritat és que tot el que tenia de "pesat" l'inici de curs i la llicencitatura ha quedat en un segon pla gràcies a les estones compartides i als riures que hem fet... mai és tard!!

Ah i visca els cafès!!


Alea

Anònim 18 de febrer, 2008 00:17  

no sabia que la facultat amagués noies amb un somriure com aquest..
que bonica!

Related Posts with Thumbnails
El blog no-oficial dels estudiants BiD!
.
.

Cerca!

Carlota Abad
Laura Jurado
Virgínia Martínez
Eli Ramirez
Inma Tortosa
Albert Ventura
Enric Zapatero



Enllaços amics