Sant Jordi 2008: la crònica oficial.

.
Sembla ser que les plujes dels últims dies s'han apartat del cel per poder, un any més, gaudir de la diada de Sant Jordi de la millor manera posible.


Nem per pasos:

- En primer lloc, la taula d'intercanvi de llibres: vàries persones al llarg del matí s'han anat apropapant a la taula d'intercanvi que hi havia a la entrada de la facultat. Si no heu tingut oportunitat de passar-hi, encara podreu fer-ho durant demà (i demà passat?).

- A les 10:00 s'ha iniciat la II Biblio-gimcana organitzada pels nois i noies d'AEBID. Aquest any els concursants (7 equips) ho han tingut una mica més fàcil que l'any passat. Entre les proves que han hagut de fer destaquem: Trobar el títol d'una pel·lícula a través d'una xifra codificada en CDU (i després fer-se una foto representant tal peli), inventar-se una recepta per a un biblio-còctel, disfressar-se dels Village People, etc.... fins i tot han hagut de cercar per a tota la facultat 126 pokemons. [Cal dir que l'any passat havien de cercar boles de drac, i a dia d'avui encara n'han aparegut dues! per tant, és probable que fins l'any que vé ens anem trobant pokémons...)

Els guanyadors han estat: Aida Esteban, Héctor, Ana María i Laura Horcajo, que s'han emportat cadascún d'ells un lot de productes del COBDC (una bossa, vàries publicacions, boli amb punter per a PDA/NDS i fins i tot un pen-drive!)

El segon premi ha anat a parar a l'equip format per Alea Ardanuy, Dani Rio i Núria Segura, que s'han emportat uns rellotges de la UB oferts per la Facultat.

Felicitats a tots els guanyadors i gràcies a tots els participants!. Aqui us deixem amb un parell de fotos abans de continuar amb la crònica...

(tots col·locats, esperant a començar!)

(entrepans d'estar per casa...)


A continuació, hi ha hagut una doble sessió a la sala d'actes: per començar, les noies de dansa del ventre ens han fet una actuació. La posada en escena ha estat molt bé: poca llum, espelmetes..
Han fet tres balls:
.

I tot seguit, s'ha donat pas a la Coral BiD.
Els nois i noies de la coral han fet un repertori que incloïa músiques de varis estils i fins i tot en idiomes desconeguts!
Han cantat unes 8 cançons, amb clàssics com Boig per tu, Que tinguem sort... però també cançons tan maques (i tant probablement desconegudes) com ara Sense vent (Vem kan sengla). (Eh, ostres, no digueu que no és maca la cançó? al youtube surt un vídeo d'uns nens de primària cantant-la) (vídeo) (ais, si es que posa la pell de gallina! és super macaaaaaaaaa!)

*De moment, no disposem de fotos del concert. Tot arribara!

Al migdia, hi ha hagut el pica-pica ofert per la Diputació de Barcelona. Aquest any hi havia moooolta més gent que l'any passat (aquí teniu la crònica de l'any passat):
.

I llavors ja, s'ha procedit a dinar i a repartir els premis de la gimcana. Tot seguit s'han muntat dues playstations: una per jugar al Futbol-Pro i l'altre per jugar al Singstar.
.Els guanyadors, contents.
,

Cal dir que a mitja tarda ha baixat un professor de la facultat a cantar una cançó amb nosaltres. Potser per això ara plou?? ;-)

Finalment, el partit de futbol organitzat per FutBiD, on també s'ha d'agraïr la col·laboració i entusiasme del conserge, que ha vingut a fer de porter una bona estona!:
.

I bé, ja està (bé, déu ni dó, no? ha semblat un dia de 48 hores!). Esperem que l'any que vé tothom s'hi animi tant o més!
.

6 comentaris:

Anònim 23 d’abril, 2008 22:30  

grannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn diada de sant jordi...ha estat genial!

Anònim 24 d’abril, 2008 08:54  

No van cantar el bibli-bibli??? Oh!

Pilar 24 d’abril, 2008 10:42  

oh, qué bé que anés tot tan rodat... felicitats a tots els de aebid i als participants... ara només queda anar trobant pokémons!

Anònim 25 d’abril, 2008 00:33  

eiii gràcies

si pilar, és en serio eh! l'any passat les boles de drac eren grans i es veien.. i tot i així, n'han trobat dues ara! doncs els pokemons, son mes petits i mes disimulats! de ben segur ke n'apareixeran poc a poc! de fet, hauria de comptar quants en van trobar entre tots els grups, per saber quants encara estan en estat salvatge, jajajaja

Anònim 28 d’abril, 2008 10:36  

Olé com ballaven les de dansa del ventre. Podrien presentar-se com a ballarines de la Shaky :)

Anònim 30 d’abril, 2008 09:35  

hahaha doncs sí. Com és que al youtube hi ha vídeos de la coral i no de dansa del ventre? Revindicació

Related Posts with Thumbnails
El blog no-oficial dels estudiants BiD!
.
.

Cerca!

Carlota Abad
Laura Jurado
Virgínia Martínez
Eli Ramirez
Inma Tortosa
Albert Ventura
Enric Zapatero



Enllaços amics