L'acte de clausura: La crònica!

.
(Actualitzat amb imatges cortesia del Jorge Franganillo)


Un any més ha tingut lloc l’acte acadèmic de final de curs. Acte que cada cop guanya més importància i es fa més “nostre” (tot i que les classes continuen per uns quants!).


El Blog, com sempre, és darrera (i davant) la notícia, i us presentem la crònica oficial de l’acte!


.
Primer de tot, el degà, Cristóbal Urbano, ha fet una xerrada introductòria en la qual ha presentat a les dues padrines - professores triades pels alumnes de la llicenciatura i la diplomatura: Carina Rey i Mireia Ribera, respectivament; i una convidad d’excepció: Eulàlia Espinàs, presidenta del COBDC i membre de la promoció d’exalumnes invitada (1979-1982).
-
Mentre la xerrada de la Carina ha estat més formal (que no menys entretinguda i interessant), la Mireia ens ha mostrat una presentació visual i còmica que ens ha arrencat més d’un somriure i ens ha recordat la xerrada de la Nora Vela l'any passat. Des del blog fem una crida als cantants de la versió del “Bibli Bibli” (que, recordem, va aparèixer aquí per primer cop) per a ser entrevistats!
.
-
La lliçó magistral de l’Eulàlia Espinàs no ha estat menys enriquidora, i ens ha regalat un bon grapat de consells i experiències, recomanant-nos enèrgicament que sortim a l’estranger, que veiem món.
Continuant amb el tema de les pràctiques a l’estranger, ha tingut lloc el lliurament de beques d’ajut a estudiants que surten aquest estiu i no disposen de cap ajut per part de l’entitat. Aquestes beques s'han d'agraïr a una sèrie d'entitats i empreses que ho han fet possible: Adocat, Biblària, Catalunya Ràdio, Digibis, Dinser, Doc6, Ebla, El profesional de la Información, Fundació Banc Sabadell, LibriTech i Xertium.
-
-
Un dels moments més esperats de l’acte ha estat el sorteig de l’ordinador portàtil que, com l’any passat, entreguen els creadors d’el “Repte del divendres” amb col·laboració d'Enciclopèdia Catalana. La realització del sorteig ha estat de forma "tradicional":


La guanyadora d’enguany ha estat un nom que us sonarà força: Eli Ramirez! Des del Blog del dijous volem felicitar-la, ja que s’ho mereix, tant per seguir fent el repte setmana rere setmana com per a ajudar i compartir algunes de les seves informacions!


El tercer concurs de fotografia ha tingut uns resultats satisfactoris: tant la modalitat individual (Ferran i Roberta) com la de grup (Mario, Eli i Enric) ha tingut guanyadors ex-aecquo! Des del Blog volem felicitar als fotògrafs, i recordar-vos que pròximament podreu gaudir de les fotografies a la Facultat.

Per últim, (no per això menys important) la clausura de l’acte ha estat en forma de cançó: la coral BiD ha entonat el Gaudeamus Igitur i, lamentablement pels seguidors del grup, no han cantat res més!

No volíem acabar la crònica sense fer una menció a una presentadora d’excepció: Cèlia Millàn que, com l’any passat, ens ha introduït l’acte i a cada ponent amb molta professionalitat.
.
I fins aquí la crònica! Esperem els vostres comentaris, i estigueu atents, que pròximament penjarem més fotos i vídeos!
-

8 comentaris:

Anònim 28 de maig, 2008 11:22  

Que guais les fotos noves! :-)
Me les reenvies? :-)

Pilar 28 de maig, 2008 15:58  

Oh,qué xulo tot!

Realment va ser un acte senzillet on van destacar els consells aprofitables, el power-point friki i increíble de la nostra millor padrina, els moments bingo, el protagonisme de l'Eli, a qui dsd aquí felicito, ah, i la magnífica coral!

Apa, nois, a continuar amb el tema

Anònim 30 de maig, 2008 10:27  

Tongo, tongo...

Anònim 30 de maig, 2008 12:03  

y yo m lo perdí...el año k viene tento q ir...m graduaré yo no?xd

Anònim 01 de juny, 2008 15:47  

sí...què estrany que hagi guanyat l'Eli, bua ja em surt per les orelles

Anònim 01 de juny, 2008 18:07  

Ehh res de tongo!

Anònim 02 de juny, 2008 11:36  

Sí, jajajiji a mi tb em comenza a rayar

Anònim 04 de juny, 2008 16:14  

Jo vaig trobar millor la xerrada de la Carina. Va ser interessant. Allò de a mireia li vaig trobar el suc.

Related Posts with Thumbnails
El blog no-oficial dels estudiants BiD!
.
.

Cerca!

Carlota Abad
Laura Jurado
Virgínia Martínez
Eli Ramirez
Inma Tortosa
Albert Ventura
Enric Zapatero



Enllaços amics