Berenar "pràctiques d'estiu"

-

El passat dijous dia 19, (a les 19 hores) alguns dels estudiants que marxaran a l'estiu amb el programa de pràctiques d'estiu a l'estranger, varen compartir un berenar.

L'Amadeu Pons va dur als estudiants al bar "Illy" (Illy?), que està al carrer Comtes de Bell-Lloch, molt a prop de la facultat.
El bar disposa d'un jardí (= pati) interior i per sort, va fer bon dia i van gaudir d'una bona estona.

Algunes fotos:
.
Aqui veiem a la Mònica (que marxa a Porto), Tània Alaix (IC Berlin) i Mercè Aguilà (Biblioteca d'Alexandria).

Aquests són alguns dels pastissets que varen menjar

A mitja "berenada", l'Amadeu va repartir uns petits obsequis que els estudiants hauran de lliurar al seu responsable del centre durant l'estada de pràctiques, com a mostra d'agraïment. Els obsequis consistien en uns elegants bolígrafs de la UB, acompanyats d'una carta en l'idioma del destinatari:

-

13 comentaris:

Soyyoeldani 21 de juny, 2008 16:50  

UAu!

Jo quan i vaig anar no hi habia regalets per als acollidors... una molt bona idea!

Pilar 21 de juny, 2008 17:50  

eeeeh, el meu idioma destinatari és l'alemany i està en anglès (bé, així la puc xafardejar) XD

molta sort als que marxeu (marxem)!

Anònim 21 de juny, 2008 21:06  

I per vosaltres no hi havia bolígraf?

Anònim 21 de juny, 2008 23:15  

No, :-(

Per a nosaltres, res.

Anònim 22 de juny, 2008 12:04  

Ni diners (o una misèria que encara no han pagat, ni bolígraf) això de marxar a l'estranger sembla cada cop més quelcom més elitista i només per certes butxaques... és força vergonyós tot plegat

Anònim 22 de juny, 2008 22:05  

doncs jo no hi estic d'acord! encara gracies que ens donen la oportunitat de marxar amb l'ajuda i representació de la universitat!
Recordem que ells no tenen per què fer-ho!

apa, siau!

Anònim 23 de juny, 2008 19:51  

Doncs jo sí que estic d'acord...amb la pasta que té la universitat i només donen una misèria que a segons quins llocs no et pots pagar quasibé res! En fi, sense comentaris

lara

Anònim 23 de juny, 2008 19:52  

Ah, jo no sóc d'aquesta facultat però no crec que les ajudes passin dels 300 euros...

lara

Anònim 23 de juny, 2008 21:22  

Estar clar que aquestes beques d'estiu són una magnifica oportunitat, però necessites diners per poder marxar i l’experiència laboral que guanyes no és gaire cosa (tb depèn del lloc). També haig de dir que sempre he pensat que aquestes beques són més per marxar de vacances i conèixer un país, etc, que per guanyar experiència laboral.
P.D: I ara tothom em pegarà xD

Anònim 24 de juny, 2008 15:40  

jaja doncs jo penso el mateix...per estar fent catalogació per còpia a Honolulu prefereixo fer-ho aquí i que em paguin diners :P

Anònim 24 de juny, 2008 17:41  

Doncs jo prefereixo fer catalogació per còpia a Honolulu, la veritat!

Qui no vulgui marxar, que no marxi, no és obligatori.(I qui marxi, que ho disfruti... Que aprengui i que disfruti. I res més)

I per vàriar, jo també signaré de forma anònima.

Anònim 25 de juny, 2008 11:04  

Cadascú és lliure de fer el que vulgui...per suposat que els que se'n van fora ja saben a què estan exposats, així que no es carregui contre ells.

Jo també me'n aniria a Honolulu a catalogar per còpia. Hi ha alguna oferta? hahahha

Laia

Anònim 13 de juliol, 2008 14:39  

Doncs jo crec que és una oportunitat ben interessant. Està clar que pots tenir més o menys sort i anar a parar a un lloc de feina en el que et "machaquin" més o menys... però també tens l'oportunitat d'infiltrar-te per uns dies en un entorn de treball nou i diferent, i mirar d'extreure'n el màxim de coneixement.

Anar a l'extranger, practicar la llengua extrangera, saber-te adaptar al nou entorn, estar obert a noves idees... tot això diu molt en els nostres curriculums!! I tant!

I pel que fa a les "beques", sempre es poden millorar i esperem que cada any vagi millorant la cosa! Està clar que, per molts de nosaltres, fer aquesta experiència representa posar-hi part dels nostres estalvis i alguna ajuda familiar que altra...

Related Posts with Thumbnails
El blog no-oficial dels estudiants BiD!
.
.

Cerca!

Carlota Abad
Laura Jurado
Virgínia Martínez
Eli Ramirez
Inma Tortosa
Albert Ventura
Enric Zapatero



Enllaços amics