Em barrufa!

.
Les Biblioteques Municipals de Girona celebren el 50è aniversari dels Barrufets d'una manera molt especial: http://embarrufa.blogspot.com/
.
Si et barrufa viatjar i la fotografia, fes lloc a la maleta o a la motxilla… i fes dels barrufets uns companys de viatge més.Es tracta que tireu una foto d’un lloc d’arreu de Catalunya, d’Europa o del Món: la Torre Eiffel, la Sagrada Família o la Gran Muralla Xina, on hi aparegui la figureta del vostre barrufet.Després, ens feu arribar la imatge i apareixerà amb la resta de fotografies que ens aneu enviant.
.
O sigui que aquest estiu, si marxeu a algun lloc, ja teniu dues coses a fer: la primera, enviar una postal a la facultat (d'això en farem una entrada properament) i la segona...
-
ENDUR-VOS UN BARRUFET i fer-li una foto :-)
,
Heu d'enviar les fotos aquí: embarrufa@gmail.com
Si no teniu barrufets, podeu descarregar el punt de llibre
Totes les fotos rebudes, es geoposicionaran al
Google Maps
.
I us deixo amb un parell d'imatges...
.

1. El mític GRAN BARRUFET, que sempre tenia resposta per tot (era bibliotecari?):
-

.
2. El també, molt mític GARGAMEL, que sempre volia dinar i sopar barrufets amb patates:
.

,

3. I els mini-barrufets, que no són tan mítics perquè són "de la segona temporada". De fet, sabem qui és la mare però no el pare (bé, mentida, la Barrufeta no era la mare, la Barrufeta va ser un invent del Gargamel)(en principi només hi ha barrufets mascle)(però un dels mini-barrufets és nena) (bé, deixem el tema dels barrufets):

.



I ah! El videoooooooooo!


Pd. per a nostàlgics que hem crescut amb Tv3: Els bobobobs (que mítics, amb la nau!), Fly, Cinturó Negre (Ginger), Bola de Drac, El Dr.Slump, les bessones a St.Clare's, Candy Candy, en Horry, Azuki, Conan (el nen del futur), Petit xef (Suixi), Musculman, Hatori el Ninja, Doraemon, Les Tortugues Ninja... i el MIKAN!

6 comentaris:

aMaGoia - a blogger lost in the peripheries... 25 de juny, 2008 16:21  

Pottokiak!!! XD

Eli, estàs malament...

Eli Ramirez 25 de juny, 2008 16:24  

I com és la lletra dels barrufets en euskera? :-)

Soyyoeldani 25 de juny, 2008 23:32  

deu meu, que gran!!!

a veure si des de london faig alguna Barrufafoto... xDD

No he vist totes les series... si que he vist els Bobobobs (deu meu, era super fan!), cinturó negre, bola de drac, Dr Slump (la meva serie preferida en aquells moments fijo), conan, musculman, hatori el ninja, doraemon les tortugues ninja!!!

Quins records!

Pilar 26 de juny, 2008 20:08  

Jajaja, ja he posat a la maleta un barrufet!

Albert Ventura (Teto) 28 de juny, 2008 12:40  

el video del gran sushi es el mateix que el de Mikan :( està equivocat. Per mi el Gran sushi com Bola de Drac va ser un dels mites de la infància.

Que per cert he buscat i rebuscat, però no trobo la sèrie per enlloc, si algu sap d'on descarregar-la que m'ho digui (sigui la qualitat que sigui!)
barrufa es veieeem!

Eli Ramirez. 28 de juny, 2008 14:34  

Ueps! ja està canviat. Thanks!
:D

La sèrie d'en Suixi no la trobaràs enlloc, crec.... No hi és :(
Crec que vaig llegir a animelliure que molta gent la buscava però re...

La que si que es possible que trobis es Mikan, doncs hi ha el projecte de penjar-la (quasi) tota. Jo tinc la majoria de capítols grabats en VHS (oh, mític VHS) i vaig contactar amb una noia que els estava ripejant i li vaig oferir alguns capis que li faltaven, o sigui que potser algun dia la posaran per descarregar i tothom podrà disfrutar novament del gat taronja :D
(era genial!!!)

Related Posts with Thumbnails
El blog no-oficial dels estudiants BiD!
.
.

Cerca!

Carlota Abad
Laura Jurado
Virgínia Martínez
Eli Ramirez
Inma Tortosa
Albert Ventura
Enric Zapatero



Enllaços amics