Una postal per la facultat !

.
Tal com es va fer l'any passat, aquest estiu també podeu enviar postals a la facultat des del lloc on estigueu passant les vacances estiuenques!


Tant i fa si heu anat a Tòkio o a Olot, si us heu quedat a casa disfrutant de la vostra pròpia ciutat/poble, si heu anat a descobrir les 10 ciutats més fantàstiques del món, si heu agafat el cotxe, la moto, la bici, el tramvia, l'avió, el vaixell...

Qualsevol lloc és ideal per enviar des d'allà una postal!
La Facultat les anirà rebent i llavors es muntarà una exposició a l'espai del primer pis (sota el títol de "la Facultat ha tornat de vacances").

Així, quan sigui setembre i ens tornem a enfrontar amb el dia i dia avorrit i monòton, podrem mirar les postals...i envejar els dies d'estiu... i desesperar-nos encara més... etc. (-_-') jajaja

- On s'ha d'enviar la postal? a la Facultat! (Facultat de Biblioteconomia i Documentació. Melcior de Palau, 140, 08014 Barcelona) (Indiqueu el remitent!)
.

Una altra cosa!
Recordeu fer les vostres votacions per la millor frase mítica, a patatabrava: VOTEU! A final de mes, publicarem la frase guanyadora!
.

2 comentaris:

Anònim 09 de juliol, 2008 21:27  

Eiii companys/es!!!
El codi postal no és 18014... sinó 08014!!!

A veure si no arribaran les postals... :S

Eli Ramirez. 09 de juliol, 2008 21:43  

Ostres! merci! :)
ja està canviat!

^_^

Related Posts with Thumbnails
El blog no-oficial dels estudiants BiD!
.
.

Cerca!

Carlota Abad
Laura Jurado
Virgínia Martínez
Eli Ramirez
Inma Tortosa
Albert Ventura
Enric Zapatero



Enllaços amics