WiFi i Biblioteques. Perill ?

.
Fa poc va sortir un titular que pot mostrar una mica d'alarmisme:

"La Biblioteca Nacional de Francia renuncia al WiFi"

(via Iwetel)
Los motivos declarados son la calidad del servicio y también la aplicación del principio de precaución a fin de no exponer al personal que allí trabaja así como al conjunto de los usuarios a los peligros de las radiaciones de los campos electromagnéticos de 2,4 GHz.
(...)

Esta decisión llega exactamente después de la prórroga de algunas bibliotecas de la Ciudad de París donde el WiFi está en entredicho a raíz de enfermedades de varios miembros del personal. El movimiento se extiende inexorablemente como una mancha de aceite después de que el personal de la Biblioteca Sainte-Geneviève pide también la desconexión de los terminales WiFi y también después de que el Comité de Higiene y Seguridad (CHS) de la Universidad de Censier-Sorbona de París acaba de decidir la desconexión delr WiFi.

És motiu d'alarma?
Potser no...
Potser si...

Sabeu una cosa?
Cap als anys 20 van començar a aparèixer productes que duien com a lema "La radioactividad te hará sentir más sano". Eren begudes i cremes miraculoses que contenien elements radioactius. I en van començar a fer ús totalment incoscient fins que va començar a morir gent...
Més informació a: Fogonazos.

D'aquí 20 anys diran: Que n'eren d'incoscients, amb el wi-fi a tot arreu! xD



1 comentaris:

Jaume Julià 23 de juliol, 2008 12:47  

Les ones que emten el Wifi són semblants a altres tipus d´emisions (que també funcionen per radiofrqüències, si no vaig errat)
Per molt que el prohibeixin a les biblioteques seguirem rebent aquest tipus de "contaminació". Conectau el portàtil a casa i veureu quina quantitat de connexions detecta dels vostres veïns.
El que s´hauria de fer és un estudi seriós i avaluar si realment és perillós o no (i establir uns criteris a seguir) i no rentar-se les mans com està fent l´administració.

Related Posts with Thumbnails
El blog no-oficial dels estudiants BiD!
.
.

Cerca!

Carlota Abad
Laura Jurado
Virgínia Martínez
Eli Ramirez
Inma Tortosa
Albert Ventura
Enric Zapatero



Enllaços amics