Torna... El repte dels divendres!

.

Si ja sou estudiants de la Facultat, segur que ja sabeu (o alemenys us sona) que és això del Repte dels Divendres:
.
.
Es tracta d'un concurs setmanal on s'han de contestar unes quantes preguntes al voltant d'un tema (personatges, esdeveniments, institucions...).
Per poder trobar la resposta correcta, s'han d'utilitzar diferents fonts d'informació (en altres paraules: no sempre es troba la resposta al google).

El temps per respondre-les acostuma a ser d'una setmana i, entre tots els encertants setmanals, es sorteja un lot de llibres. A banda de tot això, cada setmana que encerteu les preguntes (a banda de si us han tocat o no els llibres) paseu a formar part del rànking del concurs i, a final de curs, entrareu al sorteig d'un premi especial (fa dos anys que el premi especial és un ordinador portàtil)

Us aconsellem que doneu un cop d'ull al "campus de l'assignatura: "http://campusvirtual.ub.edu/course/view.php?id=624 (a hores d'ara hi ha les preguntes de l'any passat encara posades)

Com a consell us podem dir que a vegades les preguntes semblen una mica difícils d'entrada, però que quan trobeu una dada, normalment les altres ja van sortint soles.

Animeu-vos a participar!
-

Related Posts with Thumbnails
El blog no-oficial dels estudiants BiD!
.
.

Cerca!

Carlota Abad
Laura Jurado
Virgínia Martínez
Eli Ramirez
Inma Tortosa
Albert Ventura
Enric Zapatero



Enllaços amics