L'entrevista: L'equip de TecnoBid!

.

Avui fem una excepció, i l'entrevista, en versió reduïda, està dedicada a un grup d'alumnes que, acompanyats de la Mireia Ribera com a tutora i de Jordi Serrano com a padrí, arrenquen tot just demà un nou projecte molt interessant: TecnoBid, un blog sobre noves tecnologies aplicades a la nostra carrera. Demà mateix el tindrem als nostres links, així que prepareu-vos per gaudir de notícies i, sobretot, uns complets articles que, cada dues setmanes, ens portaran els nostres companys Fran Grifé, Núria Carbó, Jesús Arqued, Alejandro Ruiz i Manel Muñoz, entre d'altres.

Aquí us deixem una breu entrevista que els hi hem fet, esperem que tots visiteu el blog de TecnoBid (sense deixar de visitar el nostre, és clar!):


Com va neixer TecnoBiD?
Va ser una iniciativa de la professora Mireia Ribera, que ens va enredar a partir del nostre interès en el tema de tecnologies aplicades als estudis que estem fent. El professor Jordi Serrano també s’hi va sumar com a padrí.

De què tracta exactament?
De les tecnologies emergents en relació als nostres estudis. Volem aprendre tot allò que ens interessa d’aquest món (Internet, programari…) que no coneixem amb profunditat i compartir-ho amb els nostres companys.

Com us organitzeu en equip?
Ens reunim cada quinze dies i anem fent. Si algú té ganes d’incorporar-se al grup serà benvingut/da! Sobretot: necessitem fotògrafs i/o fotògrafes! Ens intercanviem les idees en una intranet i hem creat un compte tecnobid per centralitzar els vostres missatges.

Quins són els vostres objectius?
Endinsar-nos en aquests temes relacionats amb la tecnologia, divertir-nos i fer que la gent de la Facultat s’hi interessi; ens agradaria que el bloc fos un fòrum de participació de tots els alumnes (i potser més endavant del món mundial); i també aprendre a treballar en grup.

1 comentaris:

Anònim 07 de novembre, 2008 19:54  

Molta sort! ànims i endavant!

Related Posts with Thumbnails
El blog no-oficial dels estudiants BiD!
.
.

Cerca!

Carlota Abad
Laura Jurado
Virgínia Martínez
Eli Ramirez
Inma Tortosa
Albert Ventura
Enric Zapatero



Enllaços amics