Més coses sobre el dia 24... !

.
Com ja sabeu, el dia 24 és un dia no lectiu. Es celebra la Festa Institucional de la Facultat (que aquest any ha canviat de data). Això vol dir que no hi ha classes, però que es fan vàries activitats a les quals esteu tots convidats!

Anem a recordar-les:

Matí: Visita institucional d'alumnat i professorat de la Facultat a la Biblioteca de Catalunya. Per fer la inscripció heu d'enviar un correu electrònic a Mercè Garcia (mercegarciab@ub.edu) fins el divendres 17 d'octubre. Són places limitades. L'horari de visita previst: 10:30 hores, directament a la seu de la Biblioteca de Catalunya (carrer Hospital, 56).

Tarda: (16:30 hores), a l'Aula Jordi Rubió i Balaguer (espai 210): Trobada festiva "Els professionals de la informació en clau d'humor":

- Conferència de Nora Vela "Els professionals de la informació en clau d'humor: mostra seleccionada i comentada d'humor gràfic".

- Projecció d'un muntatge de pel·lícules de cine que recull moments estel·lars de les biblioteques i dels bibliotecaris en films famosos. "Biblioteques de cine" és el nom d'aquest muntatge realitzat ara fa 12 anys per un grup d'alumnes de la nostra Facultat.
.
Animeu-vos-hi i veniu!
.

Related Posts with Thumbnails
El blog no-oficial dels estudiants BiD!
.
.

Cerca!

Carlota Abad
Laura Jurado
Virgínia Martínez
Eli Ramirez
Inma Tortosa
Albert Ventura
Enric Zapatero



Enllaços amics