Carnet Futbid

.
Sorpresa!

Des del equip de futbol sala Masculí de la Facultat, (els Futbid) s'han creat uns carnets per tots aquells que volgueu ser seguidors de manera oficial. El carnet és el que veieu en la imatge.
És un carnet en color que ve plastificat i que té el mòdic preu d' 1€ (per amortitzar les despeses de creació d'aquest i de pas donar una mica d'ajuda als Futbid perquè la inscripció a la competició és d'un preu força elevat).

Aquest carnet disposa d'un número de simpatitzant, aquest número diferencia unívocament un simpatitzant d'un altre a més a més hi tindreu el vostre nom i cognoms.
A més a més el nombre de simpatitzant servirà per el sorteig que es realitzarà per nadal ! I que es sortejarà? De moment és sorpresa! Ben aviat en tindreu notícies!

Si voleu el carnet només us heu de dirigir a qualsevol membre de l'equip o enviar un email a futbid@hotmail.com i donar el vostre nom i cognoms.

http://www.futbid.tk/
.

2 comentaris:

Anònim 26 de novembre, 2008 16:54  

Jo vull un :-) !

Anònim 27 de novembre, 2008 18:03  

Jo també en vull un!!!i qui no en vulgui malament malament!!!Les animadores de l'equip del futbid hauràn de fer l'atac dels pompons màgics!jajajaa!! (tant estudi fa dir aquestes coses T_T)!

Apaaa, un petóoo!!!

Related Posts with Thumbnails
El blog no-oficial dels estudiants BiD!
.
.

Cerca!

Carlota Abad
Laura Jurado
Virgínia Martínez
Eli Ramirez
Inma Tortosa
Albert Ventura
Enric Zapatero



Enllaços amics