La Facultat tindrà bar al 2009!

.

Atenció, notícia!! Sembla ser que, finalment!, podrem gaudir de menú a preu d'estudiant dins les parets de la nostra pròpia Facultat.
Dídac Ramírez, rector des de fa poc d'un mes, prometia a la seva candidatura que totes les facultats de la UB haurien de disposar de bar per a poder oferir menús a preus econòmics als estudiants. Només quatre facultats encara no en teníen, i la nostra n'és una.

Per poder acomplir els objectius, l'equip del rectorat central s'ha posat en contacte amb Montserrat López (administradora del Campus Sants) i Cristóbal Urbano (degà de la Facultat), per iniciar els tràmits i fixar el calendari d'obres.

Tot sembla indicar que l'espai escollit serà on hi ha ara actualment el menjador amb els microones. El nou equipament no podrà, però, elaborar aliments cuinats (per poder disposar de permís de cuina, cal tenir un espai amb unes condicions molt específiques i de moment la Facultat no les pot assolir). Tot i així, i per tal de poder oferir els menús promesos, un servei de catèring contractat per la UB, portarà diariàment els menús a oferir (tal com fan a altres facultats i a la majoria de les escoles de Catalunya).

Les obres començaran a mitjans de juny del 2009, per poder tenir-ho enllestit a principis del curs vinent. Es preveu també que es pugui habilitar part del pati interior que queda just al davant, per tal de fer-hi una terrassa.


9 comentaris:

Anònim 28 de desembre, 2008 15:18  

Per fiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin ^0^ Ja era hora que algú es preocupés per lanostra facultat

Hassan

Anònim 28 de desembre, 2008 15:21  

que guai

(bé, si em puc demanar els carajillus de beilis..jisjisjis)

;·)

júlia

Anònim 28 de desembre, 2008 15:36  

Ueeee, la facul és una mica trunyot així que està guai que hi hagi bar!! por fin, nenes

Laio
2n diplomatura

Anònim 28 de desembre, 2008 17:13  

jajaja jo no m'ho crec!! no sigueu inocentss.. aquesta facul no tindra mai un bar!! que es 28 de desembre avuiii..!! jajaja

Anònim 28 de desembre, 2008 19:18  

es vera! la nostra facul mai pot tenir bar, es una broma :)

anna

Anònim 29 de desembre, 2008 08:57  

Això si que és una bona inocentada... cadires i taules al pati on cauen les ratxoles de les finestres... que divertit! ;-P

Galdric 29 de desembre, 2008 13:19  

JAJAJAJAJAJA INNOCENTS! El dèficit és massa gran, però és una cosa a reivindicar!

salut

Anònim 31 de desembre, 2008 10:00  

tot cansa............... quan l'únic q vols en la vida és saber algo de sociologia i marxar a la muntanya per trobar una comunitat on sentir-te integrada en la natura i conviure en pau i harmonia per poder oferir quelcom més pur als q vindran.

hit da system!

Anònim 31 de desembre, 2008 10:02  

passen els anys i veus q des d'on estàs no pots fer res i vas morint sense créixer

bon any 1936 ... and a happy new fear!

Related Posts with Thumbnails
El blog no-oficial dels estudiants BiD!
.
.

Cerca!

Carlota Abad
Laura Jurado
Virgínia Martínez
Eli Ramirez
Inma Tortosa
Albert Ventura
Enric Zapatero



Enllaços amics