4es Jornades de Biblioteques Escolars

.

Avui i demà es celebren a Barcelona les Quartes Jornades de Biblioteques Escolars del COBDC.

El lloc triat és l'Institut Nacional d'Educació Física de Catalunya, a Montjuïc.

A la pàgina web podreu veure el programa d'activitats, força complet i interessant. Molts companys hi seran com a voluntaris, per gaudir l'experiència des de dins.
.

1 comentaris:

Anònim 28 de febrer, 2009 22:11  

Vaig assistir a les jornades i realment, és decebedor...

Després d'escoltar als diferents ponents, experiències i taules rodones en una de les darreres participacions, el representant del Departament de Cultura, i com a resposta a: per què les biblioteques escolars són l'únic Servei Bibliotecari del Sistema de Biblioteques de la Generalitat de Catalunya que no disposa de bibliotecaris? va dir "per que els mestres NO VOLEN... o és que alguna vegada has vist una manifestació dels mestres reivindicant que posin bibliotecaris al capdavant de les seves biblioteques...".

Increible!!

Si a aquesta gran frase afegim la del representant del Departament de Cultura, el primer dia, que va dir com a resposta a una pregunta molt similar que "els bibliotecaris no són necessaris a les biblioteques escolars, i que a les escoles sobren mestres" entendreu per què he començat dient que va ser decebedor...

Tants esforços econòmics en formació als mestres, en RRHH... tants esforços per part de les biblioteques públiques per donar suport a les biblioteques escolars...

I no seria més fàcil d'una vegada per totes fer les coses correctament!! és a dir, posar bibliotecaris al capdavant de les biblioteques??

Related Posts with Thumbnails
El blog no-oficial dels estudiants BiD!
.
.

Cerca!

Carlota Abad
Laura Jurado
Virgínia Martínez
Eli Ramirez
Inma Tortosa
Albert Ventura
Enric Zapatero



Enllaços amics