Conveni al Museu Marítim

.

A les vitrines de l'OPIL (Oficina de Pràctiques i Informació Laboral) podeu trobar-hi moltes ofertes diverses. Avui us presentem una d'aquestes ofertes.

La Biblioteca del Centre de Documentació del Museu Marítim de Barcelona busca un estudiant per a treballar-hi.

Els requisits són els següents: Bon expedient, coneixements catalogràfics (principalment MARC 21) i d'HTML. Es valora el coneixement de llengües extrangeres, així com flexibilitat i iniciativa.

El conveni consta de 4 hroes al matí per 5 euros l'hora.

Les tasques són bàsicament catalogació i atenció a l'usuari.

Per contactar, haureu d'enviar el currículum i una carta de presentació/motivació a la responsable, Rosa Busquets, al correu busquetsfr@diba.cat (també al telèfon 93 342 99 20)


1 comentaris:

Anònim 12 de febrer, 2009 21:21  

vinga, animeu-vos, que no mossego. La biblioteca és molt maca, el lloc inigualable, el fons molt ric. Ens agrada la gent jove amb empenta,activa. Si no coneixeu el sistema Millenium tindreu l'oportunitat d'aprendre a catalogar-hi abans que molts professionals que encara cataloguen amb VTLS. Sé de fonts directes que els catalogadors que tenen experiència amb Millenium van molt buscats. A la biblioteca del marítimtindreu l'ocasió de treballar amb el Millenium ja que formen part del CCUC

Related Posts with Thumbnails
El blog no-oficial dels estudiants BiD!
.
.

Cerca!

Carlota Abad
Laura Jurado
Virgínia Martínez
Eli Ramirez
Inma Tortosa
Albert Ventura
Enric Zapatero



Enllaços amics