Lliga Universitària de Debat

.
Els propers dies 25, 26 i 27 de febrer se celebrarà la 3a edició de la
Lliga Universitària de Debat a l’edifici històric de la Universitat. Una lliga de debat és una competició acadèmica de caràcter dialèctic i format esportiu. Equips formats per estudiants universitaris procedents de diferents ensenyaments i facultats de la UB competeixen entre si al llarg d’un seguit d’intenses jornades de debat. Aquest és el tema de l’edició d’enguany: “És Wikipèdia una font d’informació fiable?”.
Totes les formacions han de ser capaces d’argumentar a favor i en contra del tema de debat. La postura que cada equip defensarà al llarg de cada enfrontament li serà assignada per sorteig minuts abans de començar el debat. Els equips finalistes i els millors oradors rebran interessants premis en metàl·lic i la possibilitat de representar la UB a la Lliga Catalana de Debat.

Si teniu un bon domini del llenguatge, una resposta ràpida o sou experts en trobar la informació més rebuscada... aquesta és la vostra competició. Formeu un equip de 2 a 5 persones i participeu!! Les inscripcions estan obertes fins al 22 de febrer!

Més informació a: http://www.ub.edu/lligadebat/
Inscripcions a: lligadebat@ub.edu
.

Related Posts with Thumbnails
El blog no-oficial dels estudiants BiD!
.
.

Cerca!

Carlota Abad
Laura Jurado
Virgínia Martínez
Eli Ramirez
Inma Tortosa
Albert Ventura
Enric Zapatero



Enllaços amics