Assemblea d'estudiants

.

Estrenem nous col·laboradors: Cristina Martínez i Jesús Arqued Rios. A partir d'avui ens faran arribar informació de temes que puguin ser del vostre interès com a estudiants d'aquesta facultat:

Avui, dimecres 25 de febrer, s’ha celebrat, a les 12:00 hores una Assamblea d’Estudiants en la qual es convidaven a participar a tots els alumnes de la Facultat de Biblioteconomia i Documentació.
El tema principal de debat ha estat la implantació del Pla de Bolonya. Amb una roda ordenada de preguntes, els participants han pogut donar la seva opinió sobre els últims esdeveniments que han succeït en les últimes setmanes. Entre els diferents punts tractats, s’ha creat una comissió “estudiantsbid” per portar a terme, de manera organitzada, els actes reivindicatius en contra de la implantació del Pla de Bolonya i la repressió indiscriminada dels Mossos.

Els actes propers aprovats són els següents:

-Sentada a la porta de la Facultat, 12:00-12:15. “Per una Universitat Pública i de tothom”.
-Quedada, a les 19:30 h, a la porta de la Facultat per anar-hi conjuntament a la manifestació que es celebrarà dijous 26 contra la carga policial i el Pla de Bolonya.
-Propera assemblea: dimecres 1 d’abril a les 13 hores, aula 22. (Oberta a tothom)

Des d’aquí ens adrecem a tots els alumnes per animar-vos a formar part del comitè “estudiantsbids”. (grup estudiantil obert a tothom)

Per a més informació estudiantsbid@gmail.com
.

Related Posts with Thumbnails
El blog no-oficial dels estudiants BiD!
.
.

Cerca!

Carlota Abad
Laura Jurado
Virgínia Martínez
Eli Ramirez
Inma Tortosa
Albert Ventura
Enric Zapatero



Enllaços amics