La UB diu no. L'EEES tira endavant.

.
Font: www.ub.edu


El Claustre de la UB vota NO a la paralització de l'aplicació de l'Espai europeu d'ensenyament superior

El Claustre de la UB s'ha reunit en sessió ordinària, el dijous 5 de març; durant la sessió el rector Dídac Ramírez ha llegit un informe de la gestió de l'equip de govern, i s'ha votat la resolució presentada pels estudiants: "S'ha de paralitzar l'aplicació de l'espai europeu d'ensenyament superior (EEES), conegut com a procés de Bolonya, per iniciar un procés de debat sobre el futur de la univesitat pública?" (...).

Pel que que fa a la resolució presentada pels representants de l'alumnat, hi ha hagut un total de 165 vots emesos (dels quals18 són d'estudiants presents). 126 vots han estat contraris a la resolució, mentre que el sí ha obtingut 35 vots. Hi ha hagut 4 vots en blanc i cap nul.


Comunicat de l'equip de govern de la UB:
L'equip de govern de la Universitat de Barcelona, amb el rector Dídac Ramírez al capdavant, vol fer constar, tal com ha fet avui davant del Claustre, que concep l'espai europeu d'educació superior com el marc de treball que ha de permetre a la UB continuar sent universitat de referència i que, en cap moment, dubtarà en l'aplicació dels acords que en aquest sentit han aprovat els diferents òrgans competents.
.

Related Posts with Thumbnails
El blog no-oficial dels estudiants BiD!
.
.

Cerca!

Carlota Abad
Laura Jurado
Virgínia Martínez
Eli Ramirez
Inma Tortosa
Albert Ventura
Enric Zapatero



Enllaços amics