BDigital Global Congress

.
Des de TecnoBiD rebem la notícia que durant la propera setmana es durà a terme a Barcelona el "BDigital Global Congress"
.
Atenció perquè, aquest any, ÉS GRATUÏT.
.

.El BDigital Global Congres és el congrés de referència sobre els avenços de les Tecnologies de la Informació i les Comunicacions (TIC) i la seva aplicació en l’àmbit empresarial, tecnològic i social.

.

Enguany es celebra l'11a edició, que tindrà lloc a l'Auditori del Caixafòrum.

.

El congrés serà punt de trobada de serveis tecnològics, posant en qüestió les mancances i necessitats del mercat i compartint els reptes de solucions i oportunitats amb les empreses de l’oferta TIC.

Seran un total de 8 sessions, on es tractaran especialment temes vinculats a la seguretat, la salut i la mobilitat (àrees d'especialització del centre tecnològic Barcelona Digital).



El congrés dedicarà també una jornada a debatre sobre els avenços en la societat de la informació. Cada una de les sessions aprofundirà sobre un tema en concret i comptarà amb la presència d'experts nacionals i internacionals seleccionats per un Comitè de Programa.
.
.Com en cada edició, el BDigital Global Congress té el compromís d'oferir continguts actualitzats i presentats de manera rigorosa, evitant els aspectes comercials.
.
A banda de la programació de sessions de continguts, el congrés preveu la celebració d’activitats per al foment networking entre els assistents
-

Aquí podeu veure'n el programa
..

Related Posts with Thumbnails
El blog no-oficial dels estudiants BiD!
.
.

Cerca!

Carlota Abad
Laura Jurado
Virgínia Martínez
Eli Ramirez
Inma Tortosa
Albert Ventura
Enric Zapatero



Enllaços amics