CanalBib: les biblioteques al Youtube

.
(Font: Bibcat)

La Subdirecció General de Biblioteques del Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació de la Generalitat de Catalunya ha creat un canal propi al Youtube on es recull una selecció de vídeos relacionats amb el món de les biblioteques.

CanalBib inclou vídeos actualment disponibles al Youtube però també s'hi mostraran vídeos incorporats expressament de diverses fonts, especialment els produïts per la Generalitat i els seus organismes.

Tot i que es fa especial èmfasi en els vídeos relacionats amb les biblioteques catalanes, a CanalBib es poden visualitzar vídeos de biblioteques de tot el món, fragments de pel·lícules o programes de televisió on la biblioteca és la protagonista, campanyes de foment de la lectura i el llibre o vídeos de bibliotecaris i bibliotecàries.

CanalBib es va actualitzant a partir de la incorporació de nous vídeos que els usuaris de Youtube pengen a Internet. Igualment ens podeu enviar les vostres recomanacions de vídeos o fer-nos arribar els vostres propis documents per a que en fem difusió.


I una mostra: L'expresident del Barça descobreix les biblioteques:
.

(Intentarem els propers dies posar una mica al dia el blog!)
.

2 comentaris:

Anònim 22 de juny, 2009 08:34  

Molt recomenable la lectura del dossier:

"El compromiso social en el trabajo bibliotecario"

A la revista "Educación y Biblioteca" número 166 de juliol/agost de 2008

Anònim 22 de juny, 2009 08:50  

Alguns enllaços de cooperació:

http://www.ucm.es/BUCM/blogs/boletinbibliotecario/45.php

http://www.ucm.es/BUCM/blogs/Bolivia/56.php#inicomentarios

http://boliviainsolita.blogia.com/2008/121601-brigadas-internacionalistas-solidarias-para-las-bibliotecas-y-los-archivos-de-bo.php

http://bibliotecalternativa.blogia.com/2009/020701-exito-absoluto-de-las-i-brigadas-internacionalistas-solidarias-de-bibliotecarios.php

Related Posts with Thumbnails
El blog no-oficial dels estudiants BiD!
.
.

Cerca!

Carlota Abad
Laura Jurado
Virgínia Martínez
Eli Ramirez
Inma Tortosa
Albert Ventura
Enric Zapatero



Enllaços amics