SET [Suplement Europeu al Títol]

.
Alguns estudiants estan rebent aquests dies cartes on posa que ja poden recollir el Suplement Europeu al Títol per secretaria.


El Suplement Europeu al Títol (SET) és un document adjunt al títol universitari que té per finalitat millorar la “transparència” internacional i facilitar el reconeixement acadèmic i professional de les qualificacions (títols, graus, certificats, etc.). Està dissenyat per a proporcionar una descripció de la natura, nivell, context, contingut i estatus dels estudis que varen ser satisfactòriament completats per la persona posseïdora del títol oficial al que s’adjunta aquest document. Ha de ser lliure de judicis de valor, afirmacions sobre possibles equivalències o suggeriments de reconeixement. És una eina flexible i no prescriptiva dissenyada per a estalviar temps, diners i treball. Pot adaptar-se a les necessitats locals. (font: www.url.es)

Segons la web de la UB, les persones que obtinguin un títol oficial poden sol·licitar el suplement europeu del títol (SET), sempre que el seu ensenyament estigués en vigor en data 12 de setembre de 2003 o en data posterior.

Posa que aquest suplement val 22 euros, però pel que sembla, les persones que han demanat el títol en aquests darrers anys (no ho sé segur), aquest suplement ja va inclòs (o sigui, que ja es va pagar quan pagues el títol) [que algú em corregeixi si m'equivoco o falta informació per dir].

Aquest suplement té validesa oficial i s'hi inclouen les assignatures cursades i la nota obtinguda.
.

1 comentaris:

Ferran Moreno 22 de juny, 2009 22:20  

Ho has dit bé, Eli: els que hem pagat el títol els darrers anys (no sé quants, per això), no hem de pagar el suplement. Jo ja fa un mes o així que el tinc a casa, ben arxivadet que no s'escapi ;-)

Related Posts with Thumbnails
El blog no-oficial dels estudiants BiD!
.
.

Cerca!

Carlota Abad
Laura Jurado
Virgínia Martínez
Eli Ramirez
Inma Tortosa
Albert Ventura
Enric Zapatero



Enllaços amics