Atenció! Canvi de sentit al carrer! [Causes]

.
Ahir, si vau estar per la Facultat vau poder veure que hi havien uns homes al carrer prenent mesures i posant senyals al terra... I de cop, ha canviat de sentit! Si bé abans els cotxes anaven en "direcció Badalona", ara ho fan en "direcció Hospitalet" (per simplificar-ho i entendre'ns).
.
Encara hi ha forces conductors despistats (al carrer que hi ha just a sota també ha canviat de sentit, i durant tot el dia que hi ha un home fent-hi guàrdia, per avisar als conductors).
.
Però tot això, UNA RAÓ! i com que al blog ens agrada investigar, us la posem.
.
.
Tot va començar a l'escola Jaume I (situada a pocs metres de la facu). Durant la darrera asamblea del curs 07/08, van crear una "Comissió de Camí Segur". Què vol dir això?
Pels voltants de la nostra facultat hi ha moltes escoles... i bastants cotxes. Un camí segur és aquell que permet als nens i a les nenes poder anar a l'escola sense perill de ser aixafats.
.
La cosa es va anar desenvolupant i poc a poc van tenir el suport del CEIP Pràctiques-2, l'escola bressol "Mi mundo feliz", l'Associació de Comerciants, veïns, l'Institut Emperador Carles, bars i entitats de la zona que han estat recollint firmes... etc.
.
Al cap de poc temps van captar l'atenció dels mitjans de comunicació (diaris, revistes, ràdios...) i finalment es va posar en marxa el procès.
El cas és que arreglar-ho tot val molta pasta, i ho fan amb dues fases. La primera és la que s'està duent a terme ara, i al segona vindrà després, amb la següent legislatura.
Tot això està en una web i un informe.
.
A l'informe hi ha les diferents localitzacions i els perills més prominents de cada tram.
Anem al que ens interessa i saltem directament a la localització número 3:
.
.
"Tram molt conflictiu"
I, per aquest motiu (i ja com a conclusió), se'n deriven les propostes següents:
.
.
On posa que, a la Fase I (la qual estem ara), el primer pas es fer un canvi de sentit al carrer.
I això és tot: no hi ha més secrets :P
.

Related Posts with Thumbnails
El blog no-oficial dels estudiants BiD!
.
.

Cerca!

Carlota Abad
Laura Jurado
Virgínia Martínez
Eli Ramirez
Inma Tortosa
Albert Ventura
Enric Zapatero



Enllaços amics