L'arbre de Nadal arriba a la facultat!

Sabem que tots estaveu esperant aquesta entrada! (...)

L'ARBRE DE NADAL arriba a la facultat!
.
Per si no ho sabeu, aquí al Blog som súper fans d'aquesta icona nadalenca, i cada any dediquem una entada a tal fet.
.
I ara, procedim a l'anàlisi comparatiu. Aquí tenim una foto de l'actual arbre:
.
.
Què hi observem com a novetat? Els regals!
Els altres anys... no n'hi havien pas!!! :-)
.
Aquest any, l'arbre es força semblant al de l'any passat, tot i que té algunes coses diferents. Enguany té menys zona verda i les fulles - pròpiament- no comencen des d'abaix sinó que tot en sí queda força elevat (per això potser la presència dels paquets embolicats simulant regalets, per dissimular la buidor!)
Hi veiem també les baldufes blanques (quin nom tenen les boles decoratives dels arbres?). No apareixien d'una manera tan prominent des de l'arbre del 2007.
.
Aquí tenim l'edició-2008: un arbre "despentinat"
.
.
Els arbres corresponents a l'any 2007 i 2006 són de caire diferent: són més verticals! Ho veieu? són com una altra raça d'avet.
.
Arbre 2007: [observeu les boles blanques]. Aquest any va ser el primer (del qual tinguem notícia) en aparèixer aquesta mena de cinta vermella que veieu. La cinta trenca la tendència vertical decorativa
.
.
Arbre 2006: aquest arbre és el primer que tenim documentat aquí al blog. A destacar el detall de les figuretes! I ah, com que aquí no hi ha cinta vermella, tota la decoració queda tendint a la verticalitat. Entre això i que l'arbre és de raça llarga, podem afirmar que es tracta d'un dels avets més verticals de l'història de la facultat.
.
.
(Som així de frikis. I punt)
.

Related Posts with Thumbnails
El blog no-oficial dels estudiants BiD!
.
.

Cerca!

Carlota Abad
Laura Jurado
Virgínia Martínez
Eli Ramirez
Inma Tortosa
Albert Ventura
Enric Zapatero



Enllaços amics